Kurca-parti lányokkal nyert Szentesen az U15-ös leány magyar válogatott…

 In HÍREK

.
Az elmúlt hétvégén a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában játszott felkészülési mérkőzéssorozatot az U15-ös leány magyar válogatott a Horvátország, a Szlovákia és a Szerbia korosztályos együttese ellen.
.
Három szentesi játékossal, Mácsai Eszterrel, Mácsai Katával és Tóth Fruzsinával, valamint Győri Eszter szövetségi edzővel érkezett hozzánk válogatottunk. A csoportkör során magabiztosan győztük le a szerbeket és a szlovákokat, míg a horvátoktól négygólos vereséget szenvedtünk. Az elődöntőben Szlovákiát ismét simán múltuk felül, majd döntőben a 17–13-as vereségért 17–12-es győzelemmel vágtunk vissza Horvátországnak.
.
– Megbízható teljesítményt nyújtottak a szentesi lányok. Megleptek bennünket a horvátok, ezért külön hasznos volt, hogy kétszer medencébe ugrottunk ellenük, mert az Európa-bajnokságon egy csoportban vagyunk velük – mesélte Győri Eszter, a válogatott szentesi szövetségi edzője.
.
Vasárnap délután Szilágyi Péter szövetségi kapitány 16 főre szűkítette a keretet, amelyben bennmaradt mindhárom szentesi lány. Ezen a héten a Hajós Alfréd Sportuszodában a felnőtt férfiválogatott előmeccsét játssza majd az U15-ös csapat szerdától péntekig a holland U15-ösökkel, majd az U16-osokkal és Olaszország korosztályos együttese ellen.
.
Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #magyarország #magyarválogatott #hungary #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix















Source

Start typing and press Enter to search