Nemzetközi tornát rendezünk…

 In HÍREK

.
Augusztus 2-4. között a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában rendezzük meg a 21. Diapolo Kupát utánpótlás fiú és leány vízilabdacsapatok számára összesen öt korosztályban.
.
– Színvonalas nemzetközi tornát rendezünk fiú és leány csapatok részére. A mérkőzések fő célja, hogy segítsük a csapatok felkészülését, valamint a fiatalok gyakorlatban is megismerkedjenek a sportág új szabályaival. Ez egy tradicionális torna, amelyet a Szentesi Vízilabda Klub a regionális szövetség elnökével, Kádár Józseffel szervez közösen – árulta el klubunk ügyvezetője, Kis Balázs.
.
A 21. Diapolo Kupára olyan helyekről jönnek csapatok, mint például Nagy Britannia, Dánia, Finnország, Litvánia, Szaúd-Arábia, Románia vagy éppen Bulgária. A tornára elsőként az azerbajdzsániak érkeztek meg (képünkön), akik a héten nálunk edzőtáboroznak.
.
A Szentesi VK csapatai az összes korosztályban elindulnak. A fiúk a serdülő, a gyerek és a 2007-es születésűek között, míg leányoknak a serdülő és gyermek korosztályban lesz erre lehetőség. Magyarországot Szentesen kívül Csongrád és Miskolc képviseli.
.
📸 Vidovics Ferenc
.
#szentesivízilabdaklub #diapolo #preseason #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search