Címvédőként ismét indulunk a Duna-ligában…

 In HÍREK

.
A román Steauau Bucurestivel és a szlovák Kassával kiegészülve szeptemberben ismét elindul a női vízilabda Duna Regionális Liga, amelynek a Hungerit-Szentesi VK is tagja lesz, valamint a második fordulót Szentesen rendezik meg.
.
Az elmúlt szombaton Hódmezővásárhelyen megtartották a Duna-liga második idényének a sorsolását. Bővült a bajnokság, immár nyolc csapat mérkőzik meg egymással. Négy forduló, négy helyszín, majd az ötödik hétvégén egy hatos döntőn dőlnek el a végső helyezések.
.
A Duna-liga első fordulóját szeptember 13-15. között a szerbiai Óbecsén rendezik meg, majd a második körben november 29. és december 1. között Szentesen találkoznak a csapatok. A harmadik és negyedik fordulónak, valamint a hatos döntőnek a helyszíne és pontos időpontja még nem ismert.
.
A regionális liga második idényének címvédőként vág neki a Hungerit-Szentesi VK, miután a márciusi döntőben 21–9 legyőztük az Egert.
.
A Duna-liga csapatai: Hungerit-Szentesi VK, Eger, Palilula (szerb), Vojvodina (Szerb), Red Star Belgrade (szerb), Rapid Bucuresti (román), Steaua Bucuresti (román), Kassa (szlovák).
.
📸 Danube Water Polo League
.
#hungeritszentes #szentesivízilabdaklub #szentes #dunaliga #danubewaterpololeague #vízilabda #watepolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search