Revánsot vennénk a BVSC-n…

 In HÍREK

Évet zárunk! A 2019-es esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén hazai környezetben a BVSC-t fogadja férficsapatunk, a Metalcom Szentes, holnap 19.30-tól a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Ezen a héten ez lesz a második mérkőzésünk. Szerdán este tartalékos összeállításban, öt ifjúsági játékossal a keretben 17–8-es vereséget szenvedtünk Egerben. Három fiatal, Korom Zsadány, Gut Zsombor és Czanik Sándor számára biztosan emlékezetes marad a meccs a vereség ellenére is, hiszen életük első felnőtt OB I-es összecsapásán ugorhattak vízbe.
Szeretnénk visszavágni. A második fordulóban 12–7-re maradtunk alul a Szőnyi úti uszodában holnapi ellenfelünk ellen, így most ezért a vereségért revánsot vennénk.

Amennyiben sikerül itthon tartanunk a három pontot, rendkívül izgalmas tavasz elé nézhetünk, hiszen besűrűsödne végképp csoportunk középmezőnye és abszolút nyílttá válni a felsőházi rájátszásba jutás kérdése.

Rangadó lesz a javából, de nem csak a vízben történtekre lesz érdemes figyelni. 18.30-tól 20.30-ig sütivásárt tartanak utánpótlás játékaink. Az ebből befolyt bevételt is felajánljuk az SMA 1-es sérült szentesi kisfiú, Máté és családja részére. A Szentesi Sport- és Üdülőközponttal közös gyűjtésünk célja, hogy vehessünk egy speciális kerekesszéket, hogy azzal megkönnyíthessük a család közlekedését.

Férficsapatunk felajánlott licitre egy aláírt labdát, amelyre ide kattintva lehet licitálni: ➡️➡️https://www.facebook.com/szentesivizilabdaklub/posts/1491997280931956

📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #bvsc #szentes #budapest #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search