Duna-liga: a Steauát is magabiztosan győztük le…

 In HÍREK

Ismét sok játéklehetőséget kaptak a fiatalok, akik éltek is ezzel. A Duna-liga második fordulójában második meccsünket játszottuk, amelyet 15–5-re nyertünk meg itthon a román Steaua Bucuresti ellen.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Steaua Bucuresti (román) 15–5
Női vízilabda, Duna-liga, 2. forduló, 2. mérkőzés. Szentes, 50 néző.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti Molnár – Varga V. 1, Jackovich 3, Kádár, Kudella 2, Kövér-Kis 2, Tóth F. 2. Csere: Dong (kapus), Máté 1, Mácsai K., Dömsödi 1, Xu 2, Fodor 1, Csiszár. Vezetőedző: Komlósi Péter.

Összefoglaló:
✍️ Remekül használtuk ki a támadásainkat már az első negyedben, mindössze kétszer nem zártunk góllal, míg a dudaszó előtt a vendégek is betaláltak, így 6–1-gyel zárult az első nyolc perc.

Ahogyan a Rapid Bucuresti ellen tegnap este, úgy ma délután a Steaua ellen is több lehetőséget kaptak a fiatalok. Növeltük előnyünket, a nagyszünetre 9–1-gyel mehettünk.

Szép gólokban a harmadik negyed sem szűkölködött, centerből Danijela Jackovich kétszer is parádés megmozdulással juttatta a hálóba a labdát, míg kapunkban a Füsti Molnár Jankát váltó Dong is Pazar védéseket mutatott be.

A záró nyolc minutum 14–2-ről indult. Megcsillogtatták tudásokat a román játékosok is, távoli bombagólok és ejtés is szerepelt a repertoárjuk. Az utolsó negyed ők, a mérkőzést pedig mi nyertük meg 15–5-re.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #steaua #bucuresti #szentes #vízilabda #dunaliga #danubeleague #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search