Bronzérmesek lettünk a Magyar Kupában…

 In HÍREK

🥉 Bronzérmesek lettünk a 🇭🇺🏆 Magyar Kupában

Elmaradt a meglepetés, nem tudtuk megnehezíteni a dunaújvárosiak dolgát és döntőbe jutni a Magyar Kupában. A DFVE 14–7-es sikert aratott.

Dunaújváros 🆚 Hungerit-Szentesi VK 14–7 (4–2, 4–0, 3–2, 3–3)
Női vízilabda, Magyar Kupa, elődöntő. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda, 100 néző. Vezette: Várkonyi, Csizmadia.
Dunaújváros: Kiss A. – Brezovszki, GURISATTI 6, MAHIEU 4, Garda, Ziegler 1, VÁLYI V. 2. Csere: Aarts (kapus), Sajben, Horváth B. 1, Szabó N., Huszti, Szellák. Vezetőedző: Mihók Attila.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti Molnár – Varga V., Bocskay, Jackovich 3, Kádár 1, Kudella, Kövér-Kis. Csere: Mácsai K. 1, Dömsödi 1, Xu, Csiszár, Tóth F. 1. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 4/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/0.
Kiponozódott: Bocskay.

Összefoglaló:
✍️ Villámrajtot vettek a dunaújvárosiak az elődöntőben. Az első két negyedben négy-négy gólt szereztek, míg mi az elsőben kettőt, így jól tartottuk magunkat. Utána viszont következett egy 12 perces gólcsend a részünkről, mialatt esélyesebb ellenfelünk 9–2-re ellépett.

Az utolsó másfél negyedben több szép momentumunk is volt, így sikerült felzárkóznunk, végül 14–7-es vereséggel zártuk a négyes döntő elődöntőjét és a 2019-es esztendőt.

Nyilatkozat:
🗣️ Kövér-Kis Réka, a Hungerit-Szentesi VK csapatkapitánya: – Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei a Dunaújváros ellen. Sajnos ez meglátszódott a kezdésünkön, riadtság érződött rajtunk. Ebben az összeállításban még nem játszottunk ilyen atmoszférában. Bronzérem van a nyakunkban, hatalmas taps jár azért a csapatomnak, mert eljutottunk a négyes döntőbe. Az előzményekből kiindulva nagyon nehezen jutottunk el idáig, hiszen kiélezett meccset játszottunk akkor a III. Kerülettel. Teljesen azt gondolom, hogy jó úton járunk, amit ez az érem is bizonyít. Jó és fiatal együttes vagyunk, de van hova fejlődnünk.

📸 MVLSZ/Czagány Balázs

#hungeritszentes #dfve #dunaújváros #budapest #szentes #magyarkupa #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search