Utánpótlás: szépen búcsúztak 2019-től leánycsapataink…

 In HÍREK

Hazai környezetben, sikeresen zárta az esztendőt a bajnokságban ifjúsági és serdülő korosztályú csapatunk. Előbbi a második, utóbbi az első helyről várja a tavaszi folytatást a tabellán.

Leány ifjúsági:
Yordo Szentes 🆚 III. Kerület 18–7 (6–1, 3–3, 6–0,3–3)
Yordo Szentes: Dong – Mácsai K. 3, Dömsödi 3, Bocskay 3, Kudella 3, Czirbus 1, Fodor 1. Csere: Tatár, Tóth F. 2, Mácsai E. 1, Héri A., Csiszár 1. Vezetőedző: Törőcsik Attila.

🗣️ Törőcsik Attila: – Jól kezdtük az évbúcsúztató mérkőzésünket. Az ellenfél legveszélyesebb játékosait sikerült semlegesítenünk, így végig kézben tartva a mérkőzést, tisztes különbség alakult ki a végére a két csapat között. Biztató pozícióból várjuk a jövő évi folytatást, ezúton szeretnék Boldog, Békés Ünnepeket kívánni mindenkinek!

Leány serdülő:
Yordo Szentes 🆚 III. Kerület 33–3 (6–0, 4–2, 11–0, 12–1)
Yordo Szentes: Héri N. – Mácsai K., Dömsödi 10, Tóth F. 14, Héri A. 1, Boldizsár 2, Csiszár 3. Csere: Varga N. (kapus), Dobos, Asztalos 1, Tatár 2, Kovács P. Vezetőedző: Törőcsik Attila.

🗣️ Tőröcsik Attila: – Az idei év utolsó serdülő mérkőzését játszottuk. A fő hangsúlyt a kevés kapott gólra és a lehető legjobb helyzetkihasználásra helyeztük. A lányok teljesítették a feladatot, szépen búcsúzunk ettől az évtől. Az új esztendőben is szeretnénk maradandót alkotni, a megérdemelt pihenő után ennek megfelelően fogunk készülni.

Yordo Szentes 🆚 KSI-Százhalombata 11–12 (2–4, 3–2, 3–3, 3–3)
Yordo Szentes: Héri N. – Dobos, Vincze, Asztalos 3, Kovács P. 2, Boldizsár 3, Mácsai E. 1. Csere: Varga N. (kapus), Arató, Horváth Zs. 1, Horváth L., Versegi 1. Vezetőedző: Oltyán Gyula.

🗣️ Oltyán Gyula: – Az év utolsó mérkőzése nagy jelentőségű lehet játékosaim számára, ha megértik és kijavítják azokat az alapvető hibákat, amik a vereséget okozták. A második félidő lendületes játéka, harcos beleállása kell, hogy meghatározza játékunkat az első negyedtől az utolsóig a jövőben.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#yordo #szentes #budapest #ksi #százhalombatta #utánpótlás #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search