Örömhír karácsonykor…

 In HÍREK

A Szentesi Vízilabda Klub vezetősége megállapodott férficsapatunk, a Metalcom Szentes edzőpárosával, így eldőlt, hogy meghosszabbítjuk Pellei Csaba vezetőedző és Horváth Tamás másodedző 2020 nyarán lejáró szerződését a 2021–2022-es idény végéig.

– Az állandóság az eredményeinken is meglátszik az elmúlt négy évben, így tudunk feljebb lépni a ranglétrán – állapította meg Bujdosó Tamás, a Szentesi VK elnöke a bejelentés kapcsán.

– Elkezdtük összerakni a 2020–2021-es idény férfi együttesét, amelynek legfontosabb láncszeme edzőpárosunk, így újabb két évvel meghosszabbítottuk Pellei Csaba és Horváth Tamás szerződését a klubbal – jelentette be elnökünk.

Az OB I B csoportjában kilenc forduló alatt 10 pontot gyűjtöttünk, zárásként a BVSC ellen hazai környezetben parádés fordítás után nyertünk 11–10-re.

– Sikeres őszön vagyunk túl annak ellenére, hogy kiestünk a Magyar Kupából, hiszen veretlenek maradtunk. A bajnokságban két bosszantó, egygólos vereséget szenvedtünk Budapesten, ezekre volt gyógyír a BVSC elleni győzelem és az Eger elleni bravúrdöntetlen a nyitányon. Két papírforma győzelmet arattunk a Kaposvárral és a Szombathellyel szemben. Sorsfordító februárunk lesz, hiszen fogadjuk az alapszakaszban a Honvédot, a Vasast és a Szombathelyt, így a saját kezünkben a sorsunk, hogy a felsőházi rájátszásban szerepelhessünk – értékelt Bujdosó.
A szerződéshosszabbítások kapcsán szót ejtettünk a Metalcom Szentes következő szezonbéli keretéről is.

– Együtt szeretnénk tartani ezt a csapatot, valamint folytatni alapelvünket, hogy minél több szentesi születésű, kötődésű vízilabdázó játsszon nálunk. Ezeket szem előtt tartva alakítjuk ki a keretünket, konkrét cél egyelőre még nem fogalmazódott meg bennünk a 2020–2021-es időszakra – zárta a bejelentést Bujdosó Tamás, a Szentesi Vízilabda Klub elnöke.

📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #szentesivízilabdaklub #szerződéshosszabbítás #2022 #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search