Csatlakozz te is a #kókaitibichallenge-hez!…

 In HÍREK

🧔🧔

Felnőtt és utánpótlás játékosaink egyaránt csatlakoztak a #MaradjOtthon kihíváshoz, és mindenki rendszeres kézmosással, a legminimálisabb személyes kontakttal igyekszik hozzájárulni, hogy lelassítsuk a koronavírus-járványt.

Klubunk férficsapatának, a Metalcom Szentesnek a játékosa, Kókai Tibor egy új kihívással próbált humort csempészni a monoton hétköznapokba.

🗣️ – El kezdtem borotválkozni és lemerült a szakállvágóm pont akkor, amikor már csak a bajuszom volt hátra. Poénból készítettem egy képet és elküldtem az egyik csapattársamnak, Pellei Kristófnak, aki győzködött, hogy növesszünk bajszot. Mondtam oké, sajnos most úgysem megyünk sehova. Felöltöttem egy képet az Instagramra, kihívtam három barátomat és már el is kezdett terjedni a #kókaitibichallenge. Az a lényeg, hogy a bajusz megmaradjon. Az enyém szőke, így nem olyan látványos, mint Franknak vagy Kristófnak, mert nekik fekete – mesélte nevetve Kókai.

🔜 Most már rajtatok a sor, hogy megmutassátok srácok – ahogy tette azt például Pellei Frank is –, hogy nektek milyen a bajszotok. Ne feledjétek a feltöltött képhez hozzáadni az erre szóló hashtaget!

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #kókaitibichallenge #szentes #vízilabda #pallanuoto #waterpolo #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search