Strandhangulatú vízilabdafesztivál Szentesen…

 In HÍREK

🏖️ Strandhangulatú 🤽‍♂️ vízilabdafesztivál Szentesen ☀️

Péntektől vasárnap a vízilabda játssza a főszerepet a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. Férfi és női 🇭🇺🏆 magyar kupa-mérkőzés, leány megyei rangadók a kupában, valamint XVII. Diapolo Kupa szerepel a programban.

A BENU férfi vízilabda magyar kupa 2. fordulójának egyik helyszíne Szentes lesz, így először játszhat itthon a Metalcom Szentes a 2020–2021-es idényben. Minden információ megtalálható a plakáton, pénteken 10 órától a Szolnok, 19 órától a KSI lesz az ellenfelünk. 📺 Utóbbi találkozót és 20.30-tól az Eger–Szolnok meccset az M4 Sport televízió is műsorára tűzi élőben.

Július 31-én 17 órától a 2020–2021-es idény második tétmeccse vár a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapatára, az Eger elleni magyar kupa-összecsapáson 🆕 bemutatkozik hazai közönség előtt a szentesi születésű új vezetőedzőnk, Matajsz Márk, valamint friss igazolásaink, Maczkó Lilla, Tóth Csenge, Polák Zsófia és Tamara Kolarova.

🔴🔵 Egy igazi vízilabdafesztivál lesz péntektől vasárnap estig a szentesi uszodában, hiszen immár 17. alkalommal rendezzük meg a Diapolo Kupát serdülő- és gyermekcsapatok számára a fedett medencében, míg szombaton 15.30-tól (serdülő), 16.45-től (gyermek) és 18 órától (ifjúsági) leány csapataink a Szeged ellen ugranak vízbe.



Source

Start typing and press Enter to search