Női magyar kupa: 13–2-re győztünk Tatabányán!…

 In HÍREK

🤽‍♀️🇭🇺🏆 Női magyar kupa: 👏 13–2-re győztünk Tatabányán!

Dicséretet érdemlő védekezésünknek köszönhetően magabiztos, 13–2-es sikert arattunk Tatabányán a magyar kupa 10. fordulójában. Legeredményesebb játékosunk csapatkapitányunk, Kövér-Kis Réka volt négy góllal, kapusaink is remekeltek.

Tatabánya 🆚 Hungerit-Szentesi VK 2–13 (0–2, 0–3, 2–5, 0–3)
Női vízilabda, magyar kupa, A csoport, 10. forduló. Tatabánya. Vezette: Kovács S., Kollár.
Tatabánya: Marsi – Zantleitner N. 1, Zink, Orbán, Zöldi, Szedlák. Csere: Gresó (kapus), Zantleitner H., Cser, Birkás, Kenderes, Sóti, Keresztes 1. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.
Hungerit-Szentesi VK: Maczkó – Dömsödi 2, Kolarova 2, Tóth Cs., Kádár, Csiszár 1, Kövér-Kis 4. Csere: Füsti Molnár (kapus), Varga V. 1, Bocskay 2, Mácsay K., Bonca 1, Tóth F., Urvári. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 3/0, ill. 5/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/1.
Kipontozódott: Szedlák.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Kiválóan működött a védekezésünk, valamint mindkét kapusunk jól védett. Keményebbek voltunk hátul, mint a szentesi mérkőzésen. Azt kérte a lányoktól a meccs előtt, hogy próbáljuk meg hat kapott gól alatt zárni a találkozót, ami sikerült. Dicséret illeti a lányokat, gratulálok a győzelemhez!

Összefoglaló:
✍️ Az egész mérkőzés során minden úgy alakult, ahogyan azt előzetesen elterveztük. Jó védekezésünknek köszönhetőn az első félidőben nem kaptunk gólt, míg ötöt lőttünk, így 5–0-val mentünk a nagyszünetre.

A harmadik negyedben támadtunk a legeredményesebben, ekkor megdupláztuk addigi góljaink számát, bár kaptunk is kettőt, összességében pedig már 10–2 állt az eredményjelzőn, amikor a záró nyolc perc elkezdődött.

A negyedik negyedben is jól működött védekezésünk, így nem talált be a Tatabánya, míg mi háromszor, végül 13–2-re nyertük meg a találkozót.

A magyar kupa utolsó csoportmérkőzését szeptember 2-án, szerdán 19 órakor játsszuk hazai környezetben a Ferencváros ellen.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search