Komjádi Kupa: továbbjutottunk a negyeddöntőbe…

 In HÍREK

Sikerrel vette férficsapatunk a Komjádi Kupa 2021-es kiírásának első körét, a nyolcaddöntőt, amelyet a Tatabánya ellen játszottunk zárt kapuk mögött hazai környezetben.

A férfi vízilabda legrangosabb utánpótlás kupájában 1998. január 1. után született játékosok ugorhattak vízbe.

Metalcom Szentes–Tatabánya 12–11 (4–3, 3–3, 2–2, 3–3)
Férfi vízilabda, Komjádi Kupa, nyolcaddöntő. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Kevi, Tordai.
Metalcom Szentes: Kovács K. – Pellei K. 4, Bozó 1, Molnár B., Kátai-Benedek 3, Kürti-Szabó M. 1, Takács K. 1. Csere: Pászti (kapus), Kormányos, Petróczi, Zsoldos Kádár, Makán 2, Csikós, Busi. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Tatabánya: Koplányi – Mladoniczky 2, Szőke 3, Korbán 1, Vad 3, Tanczer 2, Galler. Csere: Szenczi, Várnagy, Dubinák, Végh. Vezetőedző: Gebauer Lajos.
Gól – emberelőnyből: 6/3, ill. 8/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/3.
Kipontozódott: Végh.

Horváth Tamás: – Kiélezett meccsre számítottam, mert a Szentesben és a Tatabányában is több OB I.-ben edződő játékos kapott szerepet. Külön nem gyakoroltunk a meccsre a sűrű versenynaptár miatt, de a felnőtt és az ificsapat közös taktikai repertoárja megkönnyítette a helyzetünket. Néhány hibától eltekintve abszolút elégedett vagyok a teljesítményünkkel, összeszedett, jó játékképet mutattunk. A srácok betartották az előzetesen megbeszélteket, én pedig próbáltam róluk levenni a terhet. Magabiztosan vízilabdáztunk, mindenki kivette a részét a találkozóból, a fiatalabbak is legalább egy negyedet töltöttek a vízben.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #tatabánya #vízilabda #utánpótlás #komjádikupa



Source

Start typing and press Enter to search