Férfi OB I.: Pécsett olyan nehéz nyerni, mint Szentesen…

 In HÍREK

Mielőtt az olimpiai kvalifikációs torna miatt a férfi vízilabda OB I. háromhetes szünetre vonul, még szerdán 19 órakor vár egy mérkőzés ránk. Pécsre utazunk, ennek kapcsán vezetőedzőnkkel, Pellei Csabával beszélgettünk.

– Gondoltad volna decemberben, hogy januárban lesz egy ilyen hárommeccses sikersorozata lesz a csapatnak a pécsi túra előtt?
– Bíztam benne! Nagyon örülök neki, hogy januárban komplett csapattal kezdtük a felkészülést, mert utoljára a nyári magyar kupán volt teljes a keretünk.

– Ha a tabellára tekintünk, akkor ez egy hatpontos találkozó lesz holnap 19 órától. Milyen mérkőzésre számítasz?
– Nehézre. Pécsett mindenkinek nehéz nyerni, a BVSC is csak ikszelt, illetve sok csapat kikapott. Vendégként Pécsett olyan nehéz játszani, mint Szentesen másoknak. Verhető csapat a baranyai, de nehéz mérkőzésre számítok. A játékosállományunk alapján viszont van nyerési esélyünk, pláne a Honvéd ellen mutatott játékkal.

– Mi az erőssége a Pécsnek, amit leginkább hatástalanítani kell?
– A Pécs egy rakkolós csapat, hasonló stílust játszik, mint a BVSC. Sokat úsznak labda nélkül, míg a mi stílusunk teljesen más. Valószínűleg az dönt, hogy kinek az akarata érvényesül. Ha olyan mérkőzést játszunk, mint amilyen a Honvéd ellen az első negyedben, az nekünk nem kedvező. Akkor nem az történt a vízben, ami terveztünk. Felállt védelmek ellen folytak a támadások, hanem megúszások, emberelőnyök voltak, de szerencsére a második negyedtől tudtunk váltani.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #pécs #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search