Férfi OB I.: vereséget szenvedtünk listavezető a Szolnoktól…

 In HÍREK

Alaposan meggyűlt a bajunk a Szolnok védekezésével a férfi vízilabda OB I. 20. fordulójában, végül 15–4-re vesztettük el a mérkőzést.

Metalcom Szentes 🆚 Szolnok 4–15 (0–1, 1–5, 2–4, 1–5)
Férfi vízilabda, OB I., 20. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Marjay, Zelki.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Mátyók, Pellei K. 1, Bozó 1, Hegedűs, Somogyi. Csere: Kovács K. (kapus), Lajkó, Vörös, Garancsy 1, Fülöp 1, Pellei F., Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Szolnok: Nagy V. – Angyal 1, D. Pijetlovics 1, Kovács G., Filipovics 2, Drasovics 2, Szeghalmi. Csere: Bányai (kapus), Dőry Farkas 1, Schmölcz 1, Nagy Á. 1, Jansik D. 3, Konarik 2, Teleki 1. Vezetőedző: Zsivko Gocics.
Gól – emberelőnyből: 7/1, ill. 6/4.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.

Összefoglaló:
✍️ Pellei Kristóf nyerte a ráúszást, majd a Szolnok rögtön az első támadását gólra váltotta, miután Dusko Pijetlovics emberelőnyt harcolt ki. Kellemetlen, szoros emberfogást védekeztek a vendégek, amivel alaposan meggyűltek a gondjaink, de az első negyed során ellenfelünk sem tudta feltörni a védelmünket.

A második negyedben már látszódtak kissé a fáradtság jelei, amelyet a szolnoki védelem okozott játékosainknak. Öt gólt is szereztek, miközben a Metalcom gólcsendjét a negyed derekán 1–4-nél törte meg Pellei Kristóf, majd a nagyszünetre 1–6-tal mentünk.

Fordulás megduplázta előnyét a Szolnok, mi pedig Garancsy, Bozó és Fülöp révén lőttünk három gólt, míg a találkozót az olimpiai bajnok világklasszis, Filip Filipovics félpályás gólja zárta le.

Legközelebb március 10-én az Eger vendégei leszünk 12 órától.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Megtisztelt bennünket a Szolnok, komplett kerettel érkezett Szentesre, és végig komolyan vette a mérkőzést. Számunkra az volt a kérdés, hogy meddig bírjuk ezt. Sajnos csak az első negyed végéig. Látszott ekkor, hogy a szoros emberfogást nem fogjuk sokáig bírni. Egy Szolnok-szintű csapattól nem szégyen 15 gólt kapni, viszont a támadásainkkal elégedetlen vagyok, mert azt a kevés lehetőségünket, ami adódott, nem használtuk ki.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #szolnok #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search