Férfi OB I.: elvitte a 3 pontot a BVSC…

 In HÍREK

Nem sikerült a bravúr, három ponttal távozott a BVSC Szentesről. A férfi vízilabda OB I. következő fordulójában Debrecenbe utazunk jövő szerdán.

Metalcom Szentes–BVSC 6–13 (2–4, 1–2, 0–2, 3–5)
E.ON férfi vízilabda OB I., 24. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Bereczki, Kollár.
Metalcom Szentes: Meixner – Mátyók 1, Lajkó 1, Hegedűs, Fülöp 2, Pellei F., Takács J. Csere: Kovács K. (kapus), Kókai, Pellei K., Vörös, Bozó, Garancsy 1, Somogyi 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
BVSC: Szakonyi – Ágh, Gyárfás 2, Pásztor 4, Sugár 1, Mészáros 1, Nagy M. 2. Csere: Tátrai, Csapó, Irmes 1, Batizi 2, Kovács P. Vezetőedző: Kemény Kristóf.
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 11/7.
Ötméteresből: 2/0, ill. 2/2.
Kipontozódott: Kókai.

Összefoglaló:
Fülöp Bence góljával mi szereztünk vezetést, azonban a válogatott játékosokkal felálló BVSC Szentesen is megmutatta, hogy milyen játékkal volt képes legyőzni az FTC-t vagy éppen alaposan megszorongatni az OSC-t vagy a Szolnokot.

Rendre jól használta ki emberelőnyös helyzeteit a BVSC, így a nagyszünetben 3–6 állt az eredményjelzőn. A legnagyobb különbség a negyedik negyed derekára alakult ki 4–11-nél amely már a lefújásig nem változott.

Legközelebb április 7-én 18 órakor Debrecenben vár ránk bajnoki mérkőzés.

Nyilatkozat:
Pellei Csaba: – Gratulálok a BVSC teljesen megérdemelt győzelméhez. A különbség másodlagos, annyiban viszont csalódott vagyok, hogy Szentesen nem sikerült megfognunk őket, mert úgy éreztem, erre lesz lehetőségünk. Jobb a játékosállományuk, két ötméterest és egy ziccert kihagytunk, ha ezeket belőjük, szorosabb lehetett volna, de kinyílt az olló. Dicséretes, hogy mindenki vállalta a játékot, de hibáztam, hogy a Ferencváros ellen remeklő két fiatalt nem tettem be két nem 100%-os játékosom helyére. Öt nagyon fontos mérkőzés következik számunkra, ha ezekből hozzuk a nekünk valókat, akkor ott lehetünk a tabellán a 9–10. helyen. De ez nagyon nehéz lesz.

Fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #bvsc #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search