Férfi OB I.: vereséget szenvedünk Debrecenben…

 In HÍREK

Négygólos hátrányból egyenlítettünk Debrecenben, de a végére már nem maradt elég erőnk és 10–9-es vereséget szenvedtünk a férfi vízilabda OB I. 25. fordulójában.

Debrecen–Metalcom Szentes 10–9 (2–0, 3–3, 2–3, 3–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 25. forduló. Debrecen, zárt kapuk mögött. Vezette: Sándor, Csizmadia.
Debrecen: Kósik – Smitula, Krasznai, Süveges, Macsi P. 5, Zsilák, Macsi M. 2. Csere: Oltean, Tőzsér 1, Takács, Pethe, Nagy N. 2. Vezetőedző: Miroslav Bajin.
Metalcom Szentes: Meixner – Lajkó 2, Vörös, Hegedűs 1, Fülöp 1, Somogyi, Takács. Csere: Kókai 1, Mátyók 4, Pellei K., Bozó, Garancsy, Pellei F. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 11/7, ill. 14/4.
Ötméteresből: 3/3, ill. 0.
Kipontozódott: Süveges, Takács, ill. Garancsy, Hegedűs.

Összefoglaló:
Rosszul kezdtük a mérkőzést. Nem sültek a lövéseink, a debreceniek jól védekeztek, Kósik jól védett, így másfél negyeden át nem tudtuk bevenni vendéglátónk kapuját. Ez alatt viszont négy gólt kaptunk. A nagyszünetre megfeleztük a hátrányunkat, 5–3 állt az eredményjelzőn.

A harmadik negyedben nagy hajrát nyitottunk, jól védekeztünk, elől is jöttek a gólok, így két és fél perccel a negyed vége előtt Hegedűs Bence révén 6–6-nál egyenlítettünk. Erre viszont rögtön válaszoltak a hazaiak, majd a záró nyolc perc elején újabb debreceni gól esett, majd még egy, így ismét háromgólos hátrányba kerültünk. Ismét nagy hajrát nyitottunk, azonban ez már pontszerzéssel nem társult, ismét 10–9-es vereséget szenvedtünk a DVSE-től.

Egy csatát elvesztettünk, de megyünk tovább és készülünk, ugyanis szombaton 18 órakor következik a megyei rangadó, a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a Szegedi VE-t látjuk vendégül a 26. fordulóban.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #debrecen #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search