Férfi OB I.: nem tudtuk legyőzni a Miskolcot…

 In HÍREK

Küzdöttünk a férfi vízilabda OB I. 29. fordulójában hazai környezetben a Miskolc ellen, de ez sajnos nem párosult pontszerzéssel.

Metalcom Szentes–Miskolc 9–14 (2–4, 4–4, 1–5, 2–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 29. forduló. Szentes. Dr. Rébeli Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Vogel, Kenéz.
Metalcom Szentes: Meixner – Pellei K. 1, Garancsy 2, Hegedűs, Fülöp Be. 1, Pellei F. 1, Takács J. Csere: Kovács K. (kapus), Kókai, Mátyók, Lajkó 2, Vörös 1, Bozó, Somogyi 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Miskolc: Hoferica – Fried 4, Hornyák 1, Seman, Magyar 3, Vismeg Zs. 1, Biros B. 5. Csere: Lukács Á., Lukács D., Sisán, Vismeg B., Méhész, Fülöp Bo. Vezetőedző: Kiss István.
Gól – emberelőnyből: 11/3, ill. 9/5.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kipontozódott: Kókai, ill. Lukács D.

Összefoglaló:
✍️ Kedvező előjelekkel ugrottunk medencébe, ugyanis kézsérülése után ismét számíthatott Lajkó Mártonra vezetőedzőnk, Pellei Csaba. Az ősszel 11–11-es döntetlent játszottunk Miskolcon, ma az volt a célunk, hogy három ponttal befogjuk őket a tabellán.

A vendégek labdaelhozásával és góljával indult a találkozó, majd az első szentesi találat Garancsy András nevéhez fűződött. Blokk mellett, a kapufáról pattant be. Még mindig zárt kapuk mögött rendeztük a találkozót, szurkolóink jelenlétében ezt, és Fülöp Bence későbbi, távoli bombagólját is óriási tapsvihar kísérte volna biztosan.

A második negyed elején 5–2-re ellépett a Miskolc, de gyorsan zárkóztunk 5–4-re. Egyenlítenünk viszont nem sikerült, ismét kialakult a háromgólos különbség a borsodiak javára, 7–4. Messze nem volt tökéletes a helyzetkihasználásunk, de küzdöttünk, ennek pedig meglett az eredménye. A nagyszünetre megfeleztük a hátrányunkat, 6–8 állt az eredményjelzőn.

Emberelőnyben támadhattunk a 8–7-ért, amely végül az összecsapás fordulópontja lett. A Miskolc lőtte az első gólt, 6–9. Hadilábon álltunk a szerencsével, ami az egyik oldalon bement, az a másikon nem. 10–6-os vendégelőnynél kapuscserével próbált belenyúlni a meccsbe szakmai stábunk, de ez sem hozta meg az áttörést, 7–13-ról indult a záró nyolc perc.

Az utolsó negyed már mindössze három gólt hozott, 2–1-re mi nyertük ezt a periódust, így végül 14–9-es vereséget szenvedtünk.
A férfi vízilabda OB I. záró, 30. fordulójában szombaton 18 órakor a Vasast látjuk vendégül a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #miskolc #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search