Leány ifjúsági döntő: a Ferencváros ellen játszunk…

 In HÍREK
🤽‍♀️🟢⚪

🔥 A szezon legfontosabb hétvégéje jön leány ifjúsági csapatunk számára, ugyanis 💪 bajnoki döntőt játszunk a Ferencváros ellen.
🗓️ Szombaton ⏰ 11 órakor idegenben, vasárnap pedig ⏰ 18 órakor jön a szentesi visszavágó. A meccset védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolóink 🆓 ingyen tekinthetik meg a 🏟️ Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Kettős győzelemmel jutott a döntőbe a Yordo Szentes. Idegenben 11–10-re győztük le BVSC-t egy rendkívül izgalmas mérkőzésen, míg 24 órával később itthon 14–12-re nyertünk. A másik párharcban az FTC nyerte az első meccset otthon 8–6-ra, majd az UVSE otthonában 7–7-re végeztek a zöld-fehérek.

– Nehéz és brusztolós mérkőzéseket játszottunk a BVSC ellen, amit tovább nehezített, hogy alig maradt idejük a lányoknak a pihenésre – emlékezett vissza Matajsz Márk vezetőedző.

– Az, hogy a Ferencváros kiejtette az esélyesebb UVSE-t az elődöntőben, mindenképpen tiszteletet érdemlő eredmény. Egy hete a zöld-fehérek nálunk edzőtáboroztak, így egészen friss élményünk van velük szemben. A bajnokságban oda-vissza legyőztük őket, így önbizalommal ugorhatunk vízbe a hétvégén, de ez egy teljesen más párharc lesz. Ez egy bajnoki döntő, de félnünk nem kell tőlük – folytatta.

Vezetőedzőnk hozzátette, a cél az, hogy a szentesi utolsó negyed úgy induljon, hogy megnyerhetjük a bajnoki címet. Külön öröm lenne, ha ezt minél népesebb hazai publikum előtt tehetnénk meg, így azt üzeni szurkolóinknak, akinek van védettségi igazolványa, jöjjön ki vasárnap este biztatni a lányokat.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #yordo #szentes #ferencváros #utánpótlás #vízilabda



Source

Start typing and press Enter to search