U15-ös Eb: remekül sikerült a magyar válogatott bemutatkozása Szentesen…

 In HÍREK
U15-ös Eb: 👏💪 remekül sikerült a magyar válogatott bemutatkozása Szentesen

Ma 4️⃣ mérkőzéssel elstartolt a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a leány U15-ös vízilabda Európa-bajnokság. ✅ Buborékban, zárt kapuk mögött 10–6-ra győztek Sike József tanítványai a nyitányon. 🇭🇺

🤽‍♀️ Gólváltás után már 7–2-re is vezettünk a második negyed derekán, majd ezután bő egy negyed alatt 8–6-ig zárkóztak fel a görögök. Ennél közelebb viszont már nem engedték őket a magyar fiatalok, akik 10–6-re megnyerték első mérkőzésüket az U15-ös Eb-n. Kedden 18 órakor Horvátország lesz az ellenfelük.

📺 A LEN Tv közvetítésének köszönhetően a Szentesi Sport- és Üdülőközpontban a Sipos Edit sétány szomszédságában népes publikum nézte meg a magyar válogatott mérkőzését. Az óriási kivetítő egész héten üzemel majd, az összes mérkőzést meg lehet tekinteni, amikor pedig a vízilabda szünetel, akkor a labdarúgó-Eb meccsei kerülnek majd képernyőre.

🔴🔵 A magyar válogatott keretében két szentesi játékos található. Varga Nóra cserekapusként nem kapott lehetőséget, míg Horváth Zsófia nem került be a meccskeretbe.

ℹ️ További eredmények az első fordulóból: Olaszország–Izrael 11–7, Oroszország–Horvátország 24–9, Hollandia–Szerbia 9–6.

📸 Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search