Gratulálunk!…

 In HÍREK
💪🥳

A Metalcom Szentes vízilabdázója, 🤽‍♂️ Garancsy András harmadszor nyerte meg az egyetemi-főiskolás országos bajnokságot (MEFOB) a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) csapatával az elmúlt hétvégén a miskolci Kemény Dénes Sportuszodában.

– Nekem ez volt a negyedik MEFOB-om, harmadszor nyertünk, ráadásul most megvédtük a címünket. Június közepén végeztem a tanulmányaimmal, kereskedelem és marketing szakirányon diplomáztam a BGE-n – árulta el játékosunk. 🎓

Garancsy András hozzátette, színvonalas tornát sikerült megnyerniük, rengeteg jó csapat vett részt az eseményen. 👌 Sok jó OB I.-es pólós medencébe ugrott, egy meccsen viszont minden csapatonként egy elsőosztályú játékos szerepelhetett a keretben.

– Azt mindenképpen kiemelném, hogy köszönjük szépen az egyetemnek, hogy beállt mögénk és kifizette a nevezési díjat és a szállásunkat. Az UVSE és a BGE között van egy megállapodás, így öt héten keresztül heti négy alkalommal együtt gyakorolhattunk a MEFOB-ra a Margitszigeten – zárta beszámolóját a még pihenőjét töltő Garancsy.
A Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapata július 19-én kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

📸 MVLSZ



Source

Start typing and press Enter to search