Hornyák Olivér: jó munkát végeztünk a nyáron…

 In HÍREK

Izgatottan várják a szezonkezdetet a Metalcom Szentes vízilabdázói. ⏰ Szombaton 19 órától az 🆚 OSC-vel játszunk, ennek apropóján pedig egyik új játékosunkkal, 🤽‍♂️ Hornyák Olivérrel beszélgettünk.

🗣️💬 – Hogy érzed magad Szentesen, sikerült beilleszkedned a csapatba?
– Köszönöm szépen, jól, az emberek szimpatikusak tetszik a város is,. Persze a legfontosabb az uszoda, mert ott töltöm a legtöbb időmet. Jó csapatba igazoltam, de nem ismeretlen közegbe csöppentem, hiszen többeket ismertem már az utánpótlás válogatottakból, illetve a bajnokságból.

– A felkészülési időszak kezdetén kapusunk, Meixner Marcell úgy fogalmazott, veled egy komoly szentesi védelem állhat össze előtte. Formálódik már ez a fal?
– Igen, több edzőmeccset is játszottunk az elmúlt pár hétben, amik jól sikerültek. Voltak természetesen hibáink, de ezeket az utóbbi időben sikerült kijavítanunk.

– Holnap indul a bajnoki szezon, sikerült minden feladatot elvégezni, amit vezetőedzőnk, Pellei Csaba kiszabott?
– Igen, és itt említeném meg, hogy Csaba személye volt az egyik tényező, hogy Szentesre igazoltam. Nagyon jó munkát végeztünk a nyáron, jól bánik a csapattal. Most már viszont várjuk a tétmérkőzéseket, mert az alapozás során elértük a céljainkat.

– És a szezonra mit tervezhetünk?
– Konkrét célokat nem szívesen fogalmaznék meg egyelőre. Sokat változtak az ellenfeleink játékosállományai, valamint a mínusz két csapattal összezsúfolódott az OB I., úgyhogy nehéz idény elé nézünk. De ezzel a kerettel és felkészültséggel jó eredményre lehetünk képesek.

– Szombaton 19 órától az OSC vendégei leszünk az OB I. második fordulójában. Rögtön belevágunk a bajnokság közepébe, hiszen a tavalyi ezüstérmes ellen kezdünk, fogadjuk a BVSC-t és megyei rangadón Szegedre is ellátogatunk, valamint ezek között lesz egy magyarkupa-nyolcaddöntő első mérkőzés is Miskolcon. Felfedezhető már a meccsdrukk az öltözőben?
– Persze, már érzek egyfajta izgatottságot a srácokban, várjuk a bajnoki nyitányt. Ezen a héten már érződött, hogy meccsre készültünk, korábban azért rengeteg erőnléti tréningünk volt a taktikai edzések mellett, most viszont már élesedtünk, gyorsítottunk. Jó lesz ismét játszani, pláne nézők előtt. Sajnos a pandémia miatt régóta zárt kapuk mögött játszottunk Miskolcon. Tudom, hogy Szentesen viszont az idény utolsó találkozóin voltak nézők. Nagyon hiányzik már ez az érzés, szeretem, ha a menyasszonyom és a családtagjaim ott vannak a lelátón.

– Jövő vasárnap különleges mérkőzés vár rád Miskolcon.
– Jó szájízzel váltam el Miskolctól. Nagyon köszönöm a klubnak és a szurkolóknak az elmúlt hat évet, hálás vagyok. Most már viszont a Szentes játékosa vagyok, a Kurca-partiak sikeréért küzdök majd a szezonban és ellenük is.

#metalcomszentes #osc #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search