Duna-liga: 5⃣ győzelemmel tovább formálódott a Valdor Szentes…

 In HÍREK
Duna-liga: 5️⃣ győzelemmel tovább formálódott a 🔴🔵 Valdor Szentes

Újabb hasznos állomásán vagyunk túl a Duna-ligának. Az idény első fordulójában a szerbiai Óbecsén játszottunk három nap alatt öt mérkőzést.

– A mutatott játék mellett a csapategységben is léptünk egyet előre. Kimozdultunk a megszokott környezetből, ezáltal formálódott a csapat a medencén kívül is a fárasztó három nap során – kezdte értékelni a Duna-liga első fordulóját vezetőedzőnk, Matajsz Márk.

– Mindegyik meccsen más volt a célunk. Volt amelyiken arra törekedtünk, hogy lőjünk sok gólt minél jobb helyzetkihasználással, volt, amikor pedig a védekezésre fektettük a hangsúlyt. Mielőtt az első találkozón medencébe ugrottak a lányok, azt kértem tőlük, hogy lépjünk előrébb sebességben, játékban és kommunikációban is. Ezekhez mérten gyorsabban is vízilabdáztunk, de rengeteg munka vár még ránk, viszont szerencsére van időnk. Pont emiatt erre a hétre pihenőt kaptak a felnőtt játékosaink – árulta el a tréner.

Azért csak a felnőtt játékosaink, mert vasárnap már indulnak az utánpótlás-bajnokságok, így a fiatalok készülnek a bajnoki első fordulóra. Mindhárom korosztályban az OSC vendégei leszünk, az a cél, hogy mindhárom csapatunk bekerüljön a felsőházba.

Ezen a héten tehát a korosztályos csapataink vannak a fókuszban, de a jövő héttől újraindul a munka felnőttcsapatunknál is. Szeptember 20-án sorsolnak az OB I.-re, illetve azon a héten majd az U20-as szerb válogatottal is közösen készülünk először Szerbiában, majd Szentesen.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search