Bemutatkozunk itthon, gyertek szurkolni…

 In HÍREK
👏💪

Szerdán 19 órakor a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában fogadjuk a BVSC-t a férfi vízilabda OB I. első fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Ez lesz a 2021–2022-es idényben a második bajnoki mérkőzésünk, mivel szombaton a második fordulóból már lejátszottuk az OSC elleni találkozónkat. Jól sikerült az idegenbeli bemutatkozás, mivel négy alapemberünk hiányában is 13 gólt lőttünk a tavalyi szezon bajnoki döntősének.

Nehéz feladattal indítjuk itthon a bajnokságot, mivel a legutóbbi idény negyedik helyezettjét látjuk vendégül. A BVSC a címvédő Ferencváros ellen maradt alul a bronzcsatában.

Holnapi ellenfelünk vezetőedzője Kemény Kristóf, aki nemrég elmondta, az a céljuk idén, hogy a májusi világbajnokságot követő rájátszásban éremért küzdjenek majd, valamint az élmezőnybe kerüljenek az Eurokupában.

Ami a BVSC játékoskeretét illeti, nem volt nagy jövés-menés, ez pedig a szezonnyitón is meglátszott. Magabiztos játékkal, az első másodpercektől dominálva nyertek a fővárosiak az ellen a Miskolc ellen, amellyel vasárnap a magyar kupa nyolcaddöntőjében találkozunk.

🤽‍♂️✍️ A BVSC játékoskerete, kapusok: Györke Zsolt, Szakonyi Dániel. Mezőnyjátékosok: Ágh György, Kovács Péter, Gyárfás Tamás, Nagy Márton, Csapó Miklós, Batizi Bendek, Sugár Péter, Mészáros Mátyás, Gyenis Ádám, Irmes Pál, Mészáros Csaba, Pásztor Mátyás. Vezetőedző: Kemény Kristóf.
#metalcomszentes #bvsc #vízilabda #tippmix #szentes #mvlsz
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search