Kezdünk a Magyar Kupában!…

 In HÍREK
🔥🇭🇺🏆

A nyolcaddöntő első mérkőzésén ⏰ holnap 18 órakor a Metalcom Szentes is debütál a BENU férfi vízilabda Magyar Kupában. 🆚 Ellenfelünk a Miskolc lesz, idegenben.

Jó hangulatban utazhatunk el vasárnapi találkozónkra, hiszen szerdán este fantasztikus győzelemmel indítottuk a hazai meccsek sorozatát a bajnokságban. Végig uraltuk a meccset a tavalyi negyedik helyezett BVSC ellen, végül 13–10-ra nyertünk.

Holnapi ellenfelünk két vereséggel rajtolt az OB I.-ben. A Honvéd 12–8-ra nyert Miskolcon, míg a szerdán Szentesen vereséget szenvedett BVSC 13–8 győzte le őket a fővárosban.
Nyáron igazoltunk játékosunk, Hornyák Olivér számára biztosan különleges mérkőzés és párharc következik, ugyanis az elmúlt hat évben a miskolciakat erősítette. Most már viszont a Metalcom Szentes sikereiért ugrik medencébe.

A 2020–2021-es szezonban a Miskolc a kilencedik, a Szentes a tizenegyedik helyen végzett a bajnoki tabellán. Ők 38, mi 32 pontot gyűjtöttünk. A koronavírus-járvány erősen kihatott utolsó idényünkre, amelyben idegenben tartalékos kerettel 11–11-es döntetlent értünk el, míg Szentesről a Miskolc mind a három pontot elvitte.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #miskolc #vízilabda #benu #magyarkupa #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search