Tv-s rangadót játszunk Szegeden…

 In HÍREK
📺🤽‍♂️

Folytatja szereplését a bajnokságban férficsapatunk, a 🔴🔵 Metalcom Szentes, amely a harmadik fordulóban ⏰ szombaton 15.30-tól a megyei rivális 🆚 Szegedi VE-vel játszik a Tiszavirág Sportuszodában. 🔥 A rangadót az M4 Sport televízió élőben közvetíti.

A 2020–2021-es idényben négyszer is találkoztunk a szegediekkel azután, hogy a 2018–2019-es és 2019–2020-as szezonokban egyszer sem. Előbbiben azért, mert a Tisza-partiak a másodosztályban szerepeltek, míg utóbbiban külön csoportba kerültünk az OB I.-es alapszakaszban.

A tavalyi mérkőzések vegyes eredményekkel zárultak. A bajnokikon mindkétszer az aktuális hazai együttes nyert, míg a kupában a vendég. Utoljára 2020. decemberében jártunk Szegeden, akkor megbetegedések miatt foghíjas kerettel játszottunk és szenvedtünk vereséget.

A keretünk most sem lesz teljes, mert Meixner Marcell ujjsérülése miatt nem játszhat, de jó hír, Pellei Frank és Vörös Viktor már ott lehetnek a medencében.

🗣️💬 – Az OSC és a BVSC ellen elégedett voltam a lőtt gólok számával, utóbbi ellen ráadásul győztünk is, de a Miskolc elleni kupamérkőzésen már több gólhelyzetet is kihagytunk. Óriásit küzdöttek a srácok, ami győzelemmel fizetődött ki – értékelte az eddig lejátszott három tétmeccsünket vezetőedzőnk, Pellei Csaba.

Ami pedig a rangadót illeti, elmondta, játékosait nem kell motiválni, hiszen a szentesi születésűeknek és azoknak, akik régebb óta minket erősítenek, már a vérükben van, hogy ez egy milyen súlyú mérkőzés. Azt viszont fontosnak tartotta megjegyezni, a vízben nagy küzdelem folyik a négy negyed alatt, egyébként a két klub között kiváló a kapcsolat, amelyet a rendszeres kétkapuzások is alátámasztanak.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #szeged #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search