E.ON férfi OB I.: vereséget szenvedtünk Szegeden…

 In HÍREK

A férfi vízilabda OB I. 3. fordulójában a szegedi Tiszavirág Sportuszodában rossz második félidei támadójátékunknak köszönhetően vereséget szenvedtünk.

Szegedi VE 🆚 Metalcom Szentes 13–6 (3–2, 1–2, 5–1, 4–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 3. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda, 400 néző. Vezette: Vogel, Tóth I.
Szegedi VE: Gyapjas B. – Sánta 1, Kardos 1, Tóth Gy., Bóbis 3, Horváth Zs. 2, Lakatos 2. Csere: Mekkel, Baj 1, Kürti 3, Hajdu, Vékony. Vezetőedző: Kiss Csaba.
Metalcom Szentes: Kovács K. – Kókai, Mátyók, Pellei K., Lajkó, Garancsy 3, Takács J. Csere: Bozó, Chilkó 1, Hegedűs, Hornyák 1, Pellei F. 1, Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 18/7, ill. 15/3.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
Kipontozódott: Kardos, Lakatos, ill. Kókai, Lajkó, Hornyák.

Nyilatkozatok:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Tiszta szívemből gratulálok a Szegednek és Kiss Csabának. Sok sikert kívánok kollégámnak az edzői pályafutásához. A Szeged nagyon jól felkészült belőlünk, mindenben felül múltak bennünket. 4–4-nél volt egy ziccerünk, amit hárított a jól védő Gyapjas, valamint kétgólos hátránynál befújtak egy kontrát, ami egy újabb fordulópontot jelentett. Megígérem, hogy Szentesen más mérkőzést játszunk majd.
🗣️💬 Kovács Kristóf: – Gratulálok a Szegednek, megérdemelten nyert. 4–4-ig szoros csata volt, de addig is a hazaiak vezettek folyamatosan. Utána viszont megakadtunk, sajnos hiányoztak a védéseim, sorozatban kaptunk öt gólt, ami eldöntötte a találkozót.

Összefoglaló:
✍️ Két negyeden át szorosan alakult a Csongrád-Csanád megyei El Clásico. Bár a Szeged vezetett ekkor is többször, de rendre egyenlíteni tudtunk szép gólokkal. A harmadik negyedet viszont borzasztóan indítottuk. Egy 4–0-s sorozattal ellépett ellenfelünk, majd végig futhattunk az eredmény után. Küzdöttünk a feljebb zárkózásért, de a kapufa és a hazaiak kapusa ezt megakadályozta.

⏰ Legközelebb október 6-án, 19 órakor ugrunk medencébe tétmérkőzésen, akkor a magyar kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Miskolcot fogadjuk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search