Jön a kupa-negyeddöntő első felvonása…

 In HÍREK
🤽‍♂️🔥

Miután a Miskolcot kiejtettük a BENU férfi vízilabda magyar kupa nyolcaddöntőjében, a legjobb nyolc között máris jön az újabb párharc. 🔜 Az első felvonáson szerdán ⏰ 18 órakor a 🆚 Szolnok otthonában ugrunk medencébe.

🇭🇺🏆 Kemény mérkőzések várnak ránk a magyar kupában. A negyeddöntőben a bajnoki címvédő Szolnok lesz az ellenfelünk. Holnap este idegenben kezdünk, jövő pénteken, október 22-én 20 órakor fogadjuk a Dózsát a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a visszavágón.

✍️ Az elmúlt hétvégén a Bajnokok Ligája-selejtezőben volt érdekelt a Szolnok. A görög Vouliagmeni (13–12) és a spanyol Terassa (8–7) elleni győzelmével, valamint az olasz Savonával szembeni döntetlennek (10–10) köszönhetően csoportelsőként zárta a második selejtezőkört holnapi ellenfelünk. A csoportkörbe jutásért a szintén magyar OSC-vel játszik majd a Szolnok.

🤽‍♂️ Ami pedig az OB I.-et illeti, három meccsen kilenc pontot szereztek Zsivko Gocics tanítványai. Debrecenben 13–6-ra, Szegeden 13–8-ra nyertek Hárai Balázsék, míg a Kaposvár 15–9-es vereséget szenvedett Szolnokon.

A kupa-nyolcaddöntőben is a Somogy megyei Kaposvár volt a Szolnoki Dózsa ellenfele. Angyal Dánielék 13–8-ra nyertek idegenben, míg otthon 12–6-ra.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #szolnok #vízilabda #benu #magyarkupa #szentes #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search