BENU Magyar Kupa: a Szolnok jutott tovább…

 In HÍREK

Sokat javultunk az első mérkőzéshez képest, de kettős győzelemmel bejutott a legjobb négy közé a Szolnok. Vasárnap 18 órakor újabb meccset játszunk a Dózsával, immár a bajnokságban.

Metalcom Szentes 🆚 Szolnoki Dózsa 8–18 (1–4, 3–4, 3–7, 1–3)
Férfi vízilabda, BENU Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Tóth I., Pintér.
Metalcom Szentes: Kovács K. – Kókai, Mátyók, Pellei K., Bozó 2, Garancsy 1, Hornyák. Csere: Pászti (kapus), Lajkó 2, Vörös, Kürti-Szabó M. 1, Pellei F. 2, Hegedűs, Takács K. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Szolnoki Dózsa: Gárdonyi – Angyal 4, Szeghalmi, Gbadamassi 2, Konarik 3, Zovic, Pető 1. Csere: Schmölcz 1, Nagy Á. 3, Fehér, Kovács G. 2, Melkuhn, Teleki 2. Vezetőedző: Zsivko Gocics.
Gól – emberelőnyből: 12/3, ill. 13/11.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Kókai, Garancsy, ill. Nagy Á.

🗣️💬 Pellei Csaba: – Annak ellenére, hogy átalakul a bajnoki címvédő Szolnok, teljesen más kategória játékerőben, mint mi. Ahogyan Zsivko Gocics elmondta, hogy nincs a két csapat között ekkora különbség, ebben bízom én is. Tudunk és szeretnénk a nagycsapatok ellen is jól játszani, de az az igazság, hogy annyira nem vagyunk stabilak, amikor négy-hat meghatározó játékosunk hiányzik, szétesik a szerkezetünk. Nem akarom felsorolni a problémáinkat, az a lényeg, nehéz sorozatban vagyunk a bajnokságban, hiszen a tavalyi első öt, valamint a Szeged ellen játszunk az első fordulóban. Ezt valahogy túl kell élnünk, és építkezni ebből. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a BVSC ellen nyerni tudtunk, a vasárnap meccstől azt várom, hogy egy másik arcunkat mutassuk meg.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #szolnok #vízilabda #benu #magyarkupa #szentes #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search