Női OB I.: az újonc Győrt fogadjuk…

 In HÍREK

Fantasztikus, 14–7-es sikerrel kezdte a női vízilabda OB I.-et a Valdor Szentes itthon a III. kerületi TVE ellen. Szerdán 20 órakor újabb meccset játszanak Matajsz Márk tanítványai a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában, az újonc Győr érkezik.

A pénteki idénykezdet remekül indult a szentesi lányoknak, hiszen szorosabb első két negyed után egyre inkább felőrölték a III. kerületet, végül 14–7-re nyertek. A győriek első OB I.-es találkozójukon 26–4-es vereséget szenvedtek a bajnoki címvédő UVSE otthonában.

– Boldog vagyok, hogy egy nagyobb különbségű győzelemmel tudtunk kezdeni a III. kerület ellen. A védekezésünkön még azért van, mit javítanunk, a cél, hogy a budapesti „visszavágóra” kijavítsuk a hibáinkat – árulta el érdeklődésünkre Tóth Csenge, a Valdor Szentes játékosa. – Négy játékosunk távozott a nyáron, de szerencsére jól alkalmazkodtunk ehhez a szituációhoz és úgy érzem, hosszútávon jól sikerül majd őket pótolni az érkezőinkkel – folytatta.

Legutóbb a 2019–2020-as idényben szembesültünk feljutóval a női OB I.-ben, akkor éppen első fordulóbéli ellenfelünk érkezett az első osztályba. Most a Győr az újonc.
– Akkor sem tudtuk, hogy mire számítsunk pontosan, most is kevesebb információnk van a győriekről, de mindenféleképpen a győzelem a célunk ellenük – tette hozzá Tóth Csenge.

📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #győr #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search