Férfi OB I.: előrébb léptünk, de a Vasas nyert…

 In HÍREK

A férfibajnokság hatodik fordulójában a Vasast fogadtuk. A vendégek távoztak három ponttal, de nekünk is volt okunk az örömre, hiszen az elmúlt hetek hiányzói közül ketten is visszatértek a medencébe.

Metalcom Szentes 🆚 Vasas 5–15 (1–6, 1–1, 1–4, 2–4)
E.ON férfi vízilabda OB I., 6. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Marjay, Kollár.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai 1, Mátyók 1, Lajkó, Bozó, Garancsy, Pellei F. Csere: Kovács K. (kapus), Pellei K. 1, Vörös, Hegedűs, Hornyák, Somogyi, Kürti-Szabó M. 2. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Vasas: B. Mitrovics – Brguljan 3, Vadovics 2, Sz. Rangyelovics 2, Erdélyi 3, Bátori 1, Bedő 1. Csere: Zerinváry, Mezei 2, Szatmári 1, Magyar, Sedlmayer, Simon. Megbízott edző: Mátéfalvy Csaba.
Gól – emberelőnyből: 9/2, ill. 12/7.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
Kipontozódott: Kókai, Pellei F.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Bár a végeredmény egy tízgólos vereség, úgy érzem, az elmúlt négy-öt mérkőzésünkhöz képest előrébb léptünk teljesítményben, ami a védekezést illeti. Kaptunk két-három elkerülhető gólt, ami megmutatja, hogy továbbra is problémákkal küzdünk hátul. Örülök, hogy az 1–6-os első negyed után csak kilenc gólt kaptunk, ez már egy vállalható mennyiség. Magas hőfokon játszott a Vasas, jól vízilabdázott. Az a dolgunk a Ferencváros után következő hat-hét meccses nagyon fontos mérkőzéssorozatot úgy kezdjük el, hogy minél komplettebb a keretünk, valamint formába lendüljünk.

Összefoglaló:
✍️ Jó hírekkel indult a Vasas elleni mérkőzésünk, mivel az elmúlt hetek hiányzói közül ketten is ott voltak a meccskeretünkben. Meixner Marcell kezdett a kapuban, míg mezőnyben Somogyi Balázs tért vissza.

Három angyalföldi találattal indult a találkozó, amelyen 1–3-nál váltott gólra egy emberelőnyt tőlünk Kürti-Szabó Máté. Rendkívül élesen kezdte a bajnokit a Vasas, így az első negyed végén 1–6 állt az eredményjelzőn.

A második negyedből sok erőt meríthetünk a jövőre. Egy perc elteltével Kókai Tibor lőtt gólt (2–6), míg a vendégek csak a szünet előtt tudtak betalálni, így döntetlenre hoztuk ezt a nyolc percet.

Összességében a Vasas sikere nem forgott kockán, amelynek kispadján még a megbízott edző, Mátéfalvy Csaba irányított, a frissen kinevezett vezetőedző, Szlobodan Nikics a későbbiekben áll munkába.

A Metalcom Szentes a hetedik fordulóban szerdán 20 órától a Ferencváros vendége lesz a férfi OB I.-ben.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #vasas #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search