Férfi OB I.: jól vízilabdáztunk a BVSC otthonában…

 In HÍREK
🤽‍♂️

A teljes kerettel felálló BVSC otthonában három negyedig pariban voltunk az E.ON férfi vízilabda OB I. 14. fordulójában, de a záró nyolc percre elfogytunk és vereséget szenvedtünk.

BVSC 🆚 Metalcom Szentes 12–7 (4–1, 4–4, 1–1, 3–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 14. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda. Vezette: Tóth I., Bereczki.
BVSC: Györke – Csapó 3, Szabó II. B. 1, Ágh, Gyárfás 1, Pásztor 2, Mészáros M. 1. Csere: Tátrai 1, Mészáros Cs. 1, Batizi, Kovács P., Irmes, Nagy M. 2. Vezetőedző: Kemény Kristóf.
Metalcom Szentes: Meixner – Mátyók, Lajkó 1, Bozó, Garancsy 1, Hornyák 1, Pellei F. 2. Csere: Kátai-Benedek, Makán R., Chilkó, Hegedűs, Somogyi 1, Kürti-Szabó M. 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 12/5, ill. 11/2.
Ötméteresből: -, ill. 2/2.
Kiállítva cserével: Makán R.
Kipontozódott: Batizi, ill. Chilkó.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Sajnos ott folytattuk az új évet, ahol decemberben abbahagytuk. Bíztam benne, hogy idén már nem lesz annyi problémánk, mint tavaly, de ismét hiányzott több fontos játékosunk. Ennek ellenére jó mérkőzést játszottunk, a BVSC otthonában 9–7-ről indítani az utolsó hét percet dicséretes. Felálltunk háromgólos hátrányból, de a negyedik negyedre elfogytunk és sima vereséget szenvedtünk. Összességében pozitívan értékelem a találkozót. Mélyen vagyunk, ezért kellenek az olyan találkozók, ahol egy ilyen komplett, erős csapat ellen jól játszunk.

Összefoglaló:
✍️ Több meghatározó játékosunk nélkül utaztunk el az év első bajnokijára. A hazaiak szereztek vezetést, majd Garancsy András révén egyenlítettünk. Ezt követően még az első negyedben 4–1-re ellépett a BVSC. A második negyedben viszont kevesebb, mint három perc alatt egyenlítettünk, de 4–4 után ismét meg tudtuk újulni Kemény Kristóf tanítványai.

A nagyszünetet követően egyik csapat sem rendezett gólparádét, a negyedik negyed első percében pedig 9–7-re jöttünk fel. Ennél közelebb viszont már nem kerültünk a fővárosiakhoz, 12–7-es vereséget szenvedtünk.

⏰ A bajnokság következő fordulójában szombaton 16 órára az OSC érkezik Szentesre.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #bvsc #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search