Női OB I.: elhoztuk a 3⃣ pontot a III. kerületi TVE otthonából…

 In HÍREK
Női OB I.: elhoztuk a 3️⃣ pontot a III. kerületi TVE otthonából 💪

Kiélezett mérkőzésen több fiatal játékosunk jó játékának is köszönhetően fordítottunk a III. kerület otthonában és 10–9-re nyertünk. 😍

III. kerületi TVE 🆚 Valdor Szentes 9–10 (2–1, 4–4, 0–3, 3–2)
Női vízilabda OB I., 10. forduló, Budapest, III. kerületi TVE uszoda. Vezette: Kun, Ádám F.
III. kerületi TVE: Pápai – Illés H. 3, Tóth-Deme, Kudella 1, Hajdú, Gasparics, Koltay 1. Csere: Brezovszki, Keresztes, Koncz, Kenéz 4, Kovács K. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 1, Hevesi 1, Mácsai K., Kolarova, Mihály-Kádár 1, Tóth F. 1. Csere: Aranyi (kapus), Dankina 2, Tyukász 1, Horváth L., Csiszár, Horváth Zs. 1, de Vries 2. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 9/2, ill. 9/4.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/1.
Kiállítva cserével: Brezovszki.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: –Értékes három ponttal gazdagodtunk, dicséret illeti a hazaiakat is a végletekig kiélezett találkozó miatt. Nagy szívvel, de nem jól játszottunk, néha túlságosan pörögtünk. Ideges meccs volt, amiből mi jöttünk ki jobban, de rengeteg elkerülhető gólt kaptunk. Pozitív, hogy a fiatalok megállták a helyüket, Horváth Luca és Zsófi, Tyukász Anna egyaránt. Szimpatikus, hajtós, sok mozgásos vízilabdát játszott a Kerület, megvolt az esélye a győzelemre, de szerencsére ezt meg tudtuk akadályozni. Gratulálok mindkét csapatnak!

Összefoglaló:
✍️ Egri túra után ezen a héten a második mérkőzés várt a héten a Valdor Szentes női vízilabdacsapatára. Matajsz Márk tanítványainak alaposan meg kellett szenvednie idegenben a három pontért. Egy negyed után 2–1-re vezettek a hazaiak, az utolsó percben büntetőt hibáztunk.

Budapesti találattal indult a második negyed, de féltávnál egy sikeres ötméteressel eltüntettük a különbséget a tábláról, 3–3-nál. Nem sikerült átvennünk a vezetést, olyannyira nem, hogy ismét kétgólosra hízott a hazai előny 6–4-nél, de egy kihasznált emberelőnynek köszönhetően 6–5-tel mentünk el a nagyszünetre.

Nagyszerű harmadik negyedet produkáltunk. Nem kaptunk gólt, miközben hármat lőttünk, majd két perccel a mérkőzés vége előtt már 9–6-ra vezettünk. Az utolsó másfél percben még indított egy felzárkózási rohamot a Kerület, de az egyenlítésért már nem támadhatott, 10–9-es győzelemmel fontos három pontot szereztünk.

⏰ Jövő szombaton 18 órakor Győrben ugrunk medencébe.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#valdor #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search