Női OB I.: újabb jó meccs, ezúttal a címvédő otthonában…

 In HÍREK
Női OB I.: 🤽‍♀️ újabb jó meccs, ezúttal a címvédő otthonában 👏

Előrehozott mérkőzésen az UVSE vendége volt a Valdor Szentes a női vízilabda OB I. 15. fordulójában. Az utolsó negyedet döntetlenre hoztuk a bajnoki címvédő otthonában.

UVSE 🆚 Valdor Szentes 19–9 (6–3, 4–2, 7–2, 2–2)
Női vízilabda OB I., 15. forduló. Budapest, Hajós Alfréd sportuszoda. Vezette: Várkonyi, Ercse.
UVSE: Magyari – Ábel-Antal 1, Szücs 1, Keszthelyi-Nagy 6, Faragó 2, Szegedi, Rybanska 4. Csere: Szombathelyi (kapus), Aubéli 2, Forgács, Kóka, Irmes, Tiba 3, Rádli. Vezetőedző: Benczur Márton.
Valdor Szentes: Aranyi – Hevesi, Mácsai K. 1, Kolarova 1, Mihály-Kádár 2, Csiszár 1, Tóth F. Csere: Varga V., Dankina 1, Bíró, Boldizsár, de Vries 3. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 9/6, ill. 9/1.
Ötméteresből: 2/2, ill. 3/2.
Kiállítva cserével: Aubéli, ill. de Vries.
Kipontozódott: Dankina.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Hasonló volt a koreográfia ma, mint a BVSC és a Ferencváros ellen. Álmos kezdés után megkeményedett a védekezésünk, majd jó támadásainknak köszönhetően egy vállalható mérkőzés kerekedett a találkozónkból. Tökéletes meccs volt, hogy tanuljunk és fejlődjünk tovább, a tizenkilenc kapott gólon faragnunk kell lejjebb.

Összefoglaló:

✍️ Újpesti erődemonstrációval kezdődött a meccs. Rybanska dupláját Keszthelyi-Nagyé követte, négy és fél perc játékot követően 4–0 állt az eredményjelzőn. Az első negyed második felében feljavult a védelmünk, támadásban megérkeztek a góljaink. Feljöttünk 5–3-ra, 6–3-mal zártunk.

A második negyedben csak kettővel tudta előnyét növelni az UVSE, majd a harmadik negyedben építették ki a legnagyobb különbséget. Ezt már a záró nyolc percben nem engedtük növelni, kilenc gólt lőve hasznos és jó mérkőzést játszottunk a Hajós Alfréd sportuszodában.

ℹ️ Miután az MVLSZ változatott a bajnokság menetrendjén, holnap a Dunaújváros ellen nem vár ránk hazai bajnoki, február utolsó hétvégéjére került át.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#valdor #szentes #uvse #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search