Férfi OB I.: vereséget szenvedtünk Kaposváron…

 In HÍREK

Nagy különbségű vereségünk egyetlen pozitívuma, hogy az utolsó negyedet 3–0-ra meg tudtuk nyerni. Jövő szombaton 18 órakor Miskolcon vár ránk újabb bajnoki mérkőzés.

Kaposvár–Metalcom Szentes 17–6 (5–1, 5–2, 7–0, 0–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 21. forduló. Kaposvár. Vezette: Rubos, Várkonyi.
Kaposvár: Csoma – Langiewicz 1, Berta 3, Mijic 1, Vindisch 2, Varga B. 1, Horváth Á. 2. Csere: Szilágyi (kapus), Kakstedter, Petrovszki 1, Jajcinovic 1, Palatinus, Vörös, Juhász-Szelei 5. Vezetőedző: Surányi László.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Pellei K., Lajkó, Hegedűs 3, Pellei F. 2, Takács J. Csere: Kovács K. (kapus), Mátyók 1, Bozó, Chilkó, Soleimanipak, Hornyák. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 12/6, ill. 8/1.
Ötméteresből: -, ill. 1/0.
Kipontozódott: Varga B., ill. Kókai, Mátyók.

Nyilatkozat:
Szilágyi Péter: – Gratulálok a Kaposvárnak! Megmutatták, nem véletlen az az eredménysor, amit produkáltak eddig, valamint, hogy a legjobb nyolcba is képesek tovább menetelni. A mérkőzés első szakaszában olyan mennyiségű elkerülhető gólt kaptunk, amilyen különbségről nagyon nehéz egy olyan csapatnak visszajönni, amely komoly nyeretlenségi sorozatban van. A negyedik negyedre kiengedett a Kaposvár, ekkor már azok is lehetőséget kaptak, akik addig kevesebbet. A záró nyolc perc előtt azt mondtam a fiúknak, hogy ne nézzük az eredményjelzőt, hanem játsszunk egy jó negyedet, hogy valami pozitívat is elvigyünk Kaposvárról. Összességében megvoltak azok a mozgások a támadásaink során, amikből majd később gólokat szerezhetünk, de néha nem vettük észre az üres embereket, így bennünk marad néhány. 17 kapott gól mellett az OB I.-ben nem lehet meccset nyerni. Most jönnek azok a találkozók, amelyeken pontokat szerezhetünk ahhoz, hogy elkerüljünk a kieső helyről.

Összefoglaló:
Hamar nagyobb előnyt épített fel a jól vízilabdázó Kaposvár. Záporoztak a lövések a kapunkra, a különbség pedig folyamatosan nőtt. A záró nyolc percet sikerült megnyernünk. Öt összecsapás maradt az idei bajnokságból, jövő szombaton 18 órakor Miskolcon folytatjuk szereplésünket.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #kaposvár #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search