Komjádi-kupa: nem tükrözi a valóságot a végeredmény…

 In HÍREK

Remek első félidőt produkáltunk a Komjádi-kupa-mérkőzésen, de fordulást követően a szolnokiak érvényesítették erőfölényüket Szentesen. Összességében szép játékképet mutatott végig a Metalcom Szentes.

Metalcom Szentes 🆚 Szolnok 9–16 (3–3, 4–5, 0–5, 2–3)
Férfi vízilabda, Komjádi-kupa. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Ádám F., Truszka.
Metalcom Szentes: Pászti – Kormányos, Petróczi, Tóth B. 4, Kátai-Benedek M., Bozó 1, Kürti-Szabó M. 1. Csere: Szilágyi, Czirbus O., Félegyházi Török 3, Makán R., Takács K., Bán. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Szolnok: Bányai – Nagy T., Szeghalmi 8, Schmölcz 4, Koltay 1, Paál, Bárándi. Csere: Nemeskéri-Kultán (kapus), Cseh 2, Bölcskei, Balla, Fehér, Simon 1. Vezetőedző: Hangay Zoltán.
Gól – emberelőnyből: 9/1, ill. 7/5.
Kipontozódott: Nagy T.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Horváth Tamás: – Az ifjúsági csapatunk két felnőttjátékossal, Kátai-Benedek Mátéval és Bozó Péterrel egészült ki erre a mérkőzésre. Mivel nem tudtunk együtt gyakorolni, taktikai repertoárunk 80 százalékát használtuk. Az első két negyed kiválóan sikerült, a harmadikban viszont elkezdtünk belehibázni a befejezésekbe. A mozgásokat jól megcsináltuk, a labda a megfelelő helyre került, de kapufákat lőttünk vagy védett a szolnoki kapus. Innentől érvényesült a papírforma és a több izommal rendelkező vendége erőfölénye. Összességében szép képet mutattunk végig, a végeredmény nem tükrözi a valóságot, ennél sokkal jobb meccset játszottunk

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #szolnok #vízilabda #komjádikupa #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search