Férfi OB I.: ezúttal Miskolcra utazunk…

 In HÍREK

Öt mérkőzés maradt hátra a magyar bajnokság alapszakaszából, amelyeken még kiharcolhatjuk az automatikus bennmaradást. Az E.ON férfi vízilabda OB I. 22. fordulójában holnap 18 órától Miskolcon ugrik medencébe a Metalcom Szentes.

Miskolc és Eger idegenben, UVSE, Pécs és Honvéd itthon. Ez férficsapatunk alapszakaszbéli programja március 26-ig. Ezeken kell annyi pontot gyűjtenünk, hogy minimum egy helyet előrébb lépjünk a tabellán.

Ami a Szentes–Miskolc meccset illeti, rendkívül kiélezett meccset játszottunk egymással november 24-én, amelynek végén sajnos a vendégek nyertek 10–9-re.
Utoljára 2020. decemberében jártunk bajnokin Miskolcon, akkor tévés találkozón négygólos hátrányból játszottunk 11–11-es döntetlent.

A 2021–2022-es idényben a magyar kupában is találkoztunk a miskolciakkal. Az idegenbeli összecsapáson 7–5-re nyernénk – ez tökéletes lenne számunkra holnap is –, míg itthon a kétgólos előnyünkből egyet megőriztünk és továbbjutottunk a negyeddöntőbe.

Holnapi ellenfelünk a tizenegyedik pozíciót foglalja el a tabellán tizenhat ponttal. Az elmúlt két fordulóban egyaránt otthon játszottak. Alaposan megszorongatták a címvédő Ferencvárost, amely csak 11–10-ra tudott nyerni Miskolcon, míg a Debrecen 15–12-es vereséget szenvedett ugyanitt.

A hét derekán a szerbiai Újvidéken jártunk kétkapuzáson, a Vojvodina ellen készültünk a bajnoki hajrára.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #miskolc #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search