Vasárnap késő este megérkezett Mindszentre az U19-es ukrán vízilabda-válogatot…

 In HÍREK

Vasárnap késő este megérkezett Mindszentre az U19-es ukrán vízilabda-válogatott, amely április Európa-bajnoki selejtezőire készül majd Szentesen.

🇭🇺 🤝 🇺🇦 ❗️ MINDSZENT SEGÍT❗️ 🇭🇺 🤝 🇺🇦
Tegnap este az ukrán U19-es vízilabda válogatott érkezett Mindszentre. A Magyar Vízilabda-szövetség, a Szentesi Vízilabda Klub, és önkormányzatunk összefogásának köszönhetően a fiatalok sikeresen átlépték a határt és immáron biztonságban vannak. 🙏

🤝 A háború elől menekülő sportolókat a Keller Lajos Művelődési Központban fogadta Zsótér Károly, Mindszent polgármestere, Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke és Gáll Péter, a szövetség főtitkára.
A vízilabdázók a Hét Halász Vendégházban kerültek elszállásolásra, és Szentesre fognak átjárni edzésekre. Az ukrán csapat edzője, Momot Viktor a szentesi keret tagja volt, így helyi kötődése is van az összefogásnak.
Azt, hogy Mindszent meddig látja vendégül a válogatottat, egyelőre nem lehet tudni. Az viszont bizonyos, hogy minden segítséget megadunk számukra, hogy könnyebben átvészeljék ezt a nehéz időszakot! 😢







Forrás

Start typing and press Enter to search