Kiválóan kezdtük az ötödik helyért folyó rájátszás első mérkőzését, mégis veresé…

 In HÍREK
Kiválóan kezdtük az ötödik helyért folyó rájátszás első mérkőzését, mégis vereséget szenvedtünk Egerben. Szombaton 18 órakor itthon folytatjuk a Heves megyeiek ellen.

Eger–Valdor Szentes 10–8 (1–3, 4–2, 3–1, 2–2)
Női vízilabda OB I., rájátszás a 5. helyért, 1. mérkőzés. Eger, Bitskey Aladár uszoda. Vezette: Kevi, Donauer.
Eger: Kiss A. (8 védés, 50%) – Menczinger, Dobi 5, Molnár, Katona, Czigány 2, Szilágyi Sz. 2. Csere: Weston, Borsi 1, Bódi. Vezetőedző: Sike József.
Valdor Szentes: Füsti Molnár (8 védés, 44%) – Mácsai K. 1, Dankina 1, Kolarova 1, Mihály-Kádár 2, Tóth F., de Vries. Csere: Varga V. 2, Hevesi 1, Boldizsár, Horváth Zs., Tyukász, Bíró. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 7/5, ill. 8/3.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.
Kipontozódott: Molnár, Bódi.

Nyilatkozat:
Matajsz Márk: – Gratulálok az Egernek. Idén nem sikerült egyszer sem nyerni ellenük. Bízom benne, hogy szombaton ez hazai medencében sikerülhet. Az első negyedben látott produkciónkból építkezünk tovább.
Összefoglaló:
Úgy indítottuk a mérkőzést, ahogy szerettük volna. Jól védekeztünk, miközben már 3–0-ra vezettünk. Három másodperccel az első negyed vége előtt szépítettek a hazaiak.

A második negyedben már sajnos kevésbé védekeztünk jól, mint az elsőben. 4–3-ra fordítottak a hazaiak. Még 5–4-nél tudtunk vezetni, a nagyszünetre egállal, 5–5-tel mehettünk.

Először lépett el két találattal a harmadik negyed derekán az Eger. Ekkor 7–5 állt az eredményjelzőn. 7–6-ra és 8–7-re is felzárkóztunk, de egyenlíteni nem tudtunk, 10–8-as vereséget szenvedtünk.

Szombaton 18 órától fogadjuk az egrieket a párharc második felvonásán. Ezt mindenképpen meg kell nyernünk, hogy jövő szerdán egy mindent eldöntő ütközetre utazhassunk a Bitskey Aladár uszodába.

Fotó: Lénárt Márton

#valdor #szentes #eger #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search