Regionális bajnok lett a fiú gyermekcsapatunk!…

 In HÍREK
🤽‍♂️🥇😍🥳👏💪

Utolsó két mérkőzését hazai környezetben játszotta a Délkeleti gyermek III. bajnokságban szereplő csapatunk. A Szolnokot 11–6-ra, a debreceni CPVSE-t pedig 17–2-re győztük le, ami azt jelentette, megnyertük a 2021–2022-es pontvadászatot.

🗣️💬 – Hatalmas gratuláció a csapatnak az egész éves teljesítményért. Óriási köszönet Vecseri László kollégámnak, aki év közben többször is irányította a csapatot és minden edzésen segítette a munkámat. Veretlenül nyerni bajnokságot mindig nagy dolog, még akkor is, ha ez nem országos, hanem regionális. Maximálisan megérdemelték a fiúk a sikert. Rengeteget fejlődtek, és nagyokat harcoltak egész év során. Vár még ránk az országos döntő, ami kemény diónak ígérkezik, de szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Kíváncsian várjuk, hogy hol tartunk az ország többi csapatához képest – nyilatkozta a gyönyörű sikert követően a fiúk vezetőedzője, Somogyi Balázs.

✍️ A bajnokcsapat névsora: Fölk Barnabás, Molnár Flórián, Vida-Szűcs Máté, Czirok Benedek, Némethy Mór, Bihari Bálint, Szöllősi Balázs, Rakonczai Balázs, Fejes Csaba, Kiss-Papp József Alex, Kiss-Papp Szabolcs Levente, Orosz Márton, Hoffmann Hunor, Inokai Tóth Péter, Sarkadi Ferenc. Vezetőedző: Somogyi Balázs. Edző: Vecseri László.

#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda #bajnokcsapat #győzelem #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search