Brávik Fruzsina: büszke vagyok a lányokra…

 In HÍREK

Szentesi az ország negyedik legjobb leány serdülő vízilabdacsapata. Brávik Fruzsina tanítványai gyönyörű sikerrel kerültek be a legjobb négy közé, ahol két bombaerős, fővárosi együttes jelentette a végállomást.

Serdülőcsapatunk a negyeddöntőben 11–9-re győzte le a BVSC-t, majd az elődöntőt 16–7-re elvesztette a KSI ellen. A bronzmérkőzésen az utolsó negyed 11–11-ről kezdődött a Ferencváros ellen, de az utolsó percekre elfáradtak a Kurca-parti lányok és négy góllal jobbnak bizonyultak a zöld-fehérek.

– Az már a nyári kupa során látszott, hogy nagyon erős ez a 2006-os korosztály. Ekkor mondta Kis Balázs, hogy ez a csapatunk éremért fog játszani. Akkor habozás nélkül aláírtam volna, most azért az elvesztett elődöntő és bronzmeccs után szomorúak voltunk. Három budapesti csapat van előttünk, erőseket utasítottunk magunk mögé, ami szép teljesítmény. Miután győztünk a negyeddöntőben, merészebb álmokat dédelgettünk. A KSI ellen 6–5-ig pariban voltunk, de ezt követően éltek a kapott lehetőségeikkel. A vereség ellenére nagyon jól álltunk hozzá a bronzmeccshez, amely cseppet sem sejtetett könnyebb találkozót számunkra. Sajnos az utolsó negyedre szemmel láthatóan elfáradtunk egy kiváló csapat ellen. Nagy potenciál rejlik ebben a korosztályunkban, remélem, hogy már rögtön a következő esztendőben az ifjúságiak között revánsot vesznek az idei vereségekért – nyilatkozta a Prointerier Yordo Szentes serdülőcsapatának vezetőedzője, Brávik Fruzsina.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #prointerier #yordo #szentes #ferencváros #ksi #bvsc #utánpótlás #vízilabda #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search