Maradunk az OB I.-ben, győztünk Nagykanizsán…

 In HÍREK
🤽‍♂️👏❤️💙

Rövidre zártuk az osztályozót az OB I.-ért. Végig vezetve, 22–14-re nyertünk, így a következő szezont is az első osztályban kezdheti férfi vízilabdacsapatunk. Az egyik fél második győzelméig tartó párharcot 2–0-ra hoztuk.

Nagykanizsa 🆚 Metalcom Szentes 14–22 (3–5, 5–6, 2–7, 4–4)
Férfi vízilabda, osztályozó az OB I.-es tagságért, 2. mérkőzés. Nagykanizsa. Vezette: Vogel, Tordai.
Nagykanizsa: Ajkay-Takács – Illés 3, Klár, Szőke 3, Marnitz 4, Márkus, Balaska. Csere: Ambrusz (kapus), Spitz 2, Vlaszák, Vass 2, Szávai, Balli, Gál. Vezetőedző: Regős Áron.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai 1, Mátyók 4, Lajkó, Hegedűs 8, Hornyák, Pellei F. 2. Csere: Kovács K. (kapus), Pellei K. 4, Bozó 1, Chilkó 1, Garancsy 1, Kátai-Benedek M. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 13/9, ill. 8/4.
Ötméteresből: 2/2, ill. 4/4.
Kiállítva cserével: Balaska, ill. Chilkó.
Kiállítva 4 percre: Hornyák.
Kipontozódott: Márkus, ill. Kókai.
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2–0 a Szentesnek.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Szilágyi Péter: – Gratulálok a csapatomnak, hogy magabiztos gólkülönbséggel nyertünk. Nagyon fontos volt ez a párharc a klubnak, hogy megőrizzük az OB I.-es tagságunkat. Gratulálok a nagykanizsaiaknak is, hiszen évek óta óriási erőfeszítéseket tesznek és ott vannak az OB I. küszöbén. Kimondottan örülök, hogy az országnak ebben a felében is jó és színvonalas vízilabda van. Megnehezítették a jobb játékosállományból álló Szentes dolgát, színvonalas párharcot játszottunk. Somogyi és Vörös már nem ugrott medencébe, de így is hosszabb volt a kispadunk. Nehézséget okozott nálunk, hogy többen távoznak tőlünk, gratulálok a búcsúzó és visszavonuló játékosoknak, sok sikert kívánok nekik a civil életben.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #nagykanizsa #vízilabda #tippmix #hajráSzentes #győzelem



Forrás

Start typing and press Enter to search