Szilágyi Péter marad a Metalcom Szentes vezetőedzője…

 In HÍREK
❗🤽‍♂️

Az OB I. 2022–2023-as idényére készülő férficsapatunkat az előttünk álló szezonban is Szilágyi Péter irányítja majd vezetőedzőként. A szakember február óta dolgozik klubunknál, kemény munkával kiharcolta az első osztályú tagságunk megőrzését.

🗣️💬 – Egyértelmű volt, hogy a közös folytatás mellett döntünk Szilágyi Péterrel. Elégedettek vagyunk a február óta elvégzett munkájával, az elsődleges célunkat, az OB I.-es bennmaradást elérte a csapatunkkal. Egyéves szerződést írtunk alá vele. Komoly munka vár rá és a fiúkra, hiszen alaposan kicserélődik a keretünk, gyakorlatilag teljesen új csapatot kell építeni. Fiatal, gyors és lendületes csapatunk lesz, az az elvárásunk, hogy minél jobb összkép alakuljon ki, miközben a tehetséges fiataljaink is lehetőséget kapnak. Hosszútávú terveink között pedig a szentesi származású vízilabdázók visszacsábítása szerepel klubunkba – nyilatkozta a szerződéshosszabbítás kapcsán ügyvezetőnk, Kis Balázs.

⏰ Ami pedig a Metalcom Szentes játékoskeretét illeti, kövessétek figyelemmel közösségi oldalainkat, mert a következő napokban erről is lehull a lepel.

📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #bejelentés #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search