Ezüstérmesek lettünk Romániában…

 In HÍREK
🥈🤽‍♂️

A romániai Nagyváradon gyakorolt a Crisul Kupán férfi OB I.-es csapatunk, a 🔴🔵 Metalcom Szentes. 4️⃣ mérkőzésünkből hármat megnyertünk, így a 2️⃣. helyen végzetünk. Szép volt, fiúk! 👏

🗣️💬 – Összességében hasznos két és fél napon vagyunk túl. Kapusaink jól védtek, centereink is fel tudták venni a versenyt az ellenfelek védőivel. A többiek teljesítménye hullámzó volt. Sajnos elég sok egyéni hibát követtünk el védekezésben és támadásban egyaránt. A lövéspontosságon is van még mit csiszolni. A tornán előjöttek azok a hiányosságok, amiket ki szeretnénk javítani a bajnoki rajtig – nyilatkozta a tornát követően vezetőedzőnk, Szilágyi Péter.

CSU-Crisul Oradea 🆚 Metalcom Szentes 8–20 (3–5, 0–5, 3–6, 2–4)
Metalcom Szentes: Kardos – MÁTYÓK 1, BOZÓ 2, Chilkó 2, HAJDU 7, Hegedűs 3, Fülöp 1. Csere: Kovács B. (kapus), Pethe, Kürti-Szabó M. 2, Tapasztó, Molnár 2, Makán, Vismeg. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
🗣️💬 Szilágyi Péter: – Az első negyedben még tartotta magát a hazai csapat. A mérkőzés második felében már az utánpótlás játékosaink is tudtak gólokat szerezni.

Metalcom Szentes 🆚 MVLC Miskolc 5–15 (2–5, 0–2, 1–1, 2–7)
Metalcom Szentes: Kardos – Mátyók, Bozó, Vasics, Hajdu, Hegedűs 1, Fülöp 2. Csere: Chilkó 1, Pethe, Kürti-Szabó M. 1, Tapasztó, Makán, Vismeg. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
🗣️💬 Szilágyi Péter: – Sem védekezésben, sem támadásban nem tudtuk felvenni a versenyt ellenfelünkkel. Rengeteg technikai hibát vétettünk és egyéni fegyelmezetlenségeinket is jól használta ki a Miskolc.

Politechnika Cluj 🆚 Metalcom Szentes 1–23 (0–7, 0–6, 1–8, 0–2)
Metalcom Szentes: KOVÁCS B. – Mátyók 1, BOZÓ 5, VASICS 4, Hajdu 3, Hegedűs 1, Chilkó 2. Csere: Pethe 1, Kürti-Szabó M. 1, Molnár 1, Tapasztó 1, Makán 1, VISMEG 2. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
🗣️💬 Szilágyi Péter: – Kovács Barnabás remek védéseinek köszönhetően gyakorolhattuk a lefordulásokat, felállt védelemmel szemben pedig centereink voltak tarthatatlanok.

Metalcom Szentes 🆚 Rapid Bucuresti 15–14 (2–2, 5–5, 5–4, 3–3)
Metalcom Szentes: KOVÁCS B. – MÁTYÓK, Vismeg, VASICS 2, Hajdu 2, HEGEDŰS 5, Fülöp 2. Csere: KARDOS (kapus), Bozó 1, CHILKÓ 3, PETHE, Kürti, Tapasztó. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
🗣️💬 Szilágyi Péter: – Színvonalas, kemény mérkőzésen Hegedűs Bence vezérletével sikerült megszerezni a győzelmet a szervezetten játszó, jó erőkből álló bukaresti csapat ellen, így második helyen végzett csapatunk a tornán.

ℹ️⏰ Az előttünk álló héten is folytatjuk a munkát, kedden 20.30-tól a Crvena zvezdával, szerdán 10 órától a Szabáccsal, 20.30-tól a Valis Valjevóval, csütörtökön 10 órától pedig a Miskolccal játszunk a szerbiai felkészülési tornán.

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vízilabda #felkészülés #preseason #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search