Értékes tapasztalatokkal gazdagodtunk…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Újabb sikeres tornán gyakorolt férficsapatunk, a Metalcom Szentes. A csapatépítés és a gyakorlás játszotta a főszerepet Szerbiában, a jövő héten már a játékunk finomítása vár ránk a szombati bajnoki rajt előtt.

🗣️💬 – A jövő heti bajnoki rajtra Szerbiában folytattuk a felkészülést ezen a héten. Több edzőmeccset játszottunk nemzetközi kupában érdekelt csapatokkal és a Miskolccal. Nem az eredményre fektettük a hangsúlyt, hanem a csapat összeszoktatására. Több fiatal játékosunk is velünk tartott, közülük kiemelném a jól teljesítő, még serdülőkorú Szűcs Eriket. Rajta kívül Pászti Benedek, Molnár Barnabás és Makán Róbert is nemzetközi kupában induló szerb csapatok ellen szerezhetett tapasztalatokat. Hasznos tornán vettünk részt jó körülmények között, kiváló színvonalú mérkőzéseket játszottunk – összegezte az elvégzett munkát vezetőedzőnk, Szilágyi Péter.

ℹ️ A jövő hétre maradt a taktikánk finomítása még. Szerdán délelőtt Szegeden kétkapuzunk majd, csütörtökön este pedig az Invictust fogadjuk. Október 8-án, szombaton 18 órától pedig jön szezonrajt, a férfi OB I. 1. fordulójában a Pécset látjuk vendégül.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #felkészülés #preseason #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search