Női OB I.: az FTC vendégeként folytatjuk…

 In HÍREK
🤽‍♀️

Kevesebb, mint negyvennyolc órával a hazai, BVSC elleni mérkőzésünk lefújását követően már újból bajnoki meccs vár női csapatunk. ⏰ Holnap 20.30-tól a Ferencváros vendége lesz a Valdor Szentes.

Két mérkőzésen vagyunk túl a női vízilabda OB I. 2022–2023-as idényében. Már az Eger elleni idegenbeli mérkőzésen is biztató játékot mutatott be tehetséges, fiatal csapatunk. A nyáron megerősödött hevesiek még az utolsó negyed derekára sem nyugodhattak meg, győzelmüket a világklasszis center, Rebecca Parkes biztosította be. Ezt követően hazai környezetben is bemutatkoztunk, az előző idény negyedik helyezettje, a BVSC ellen játszottunk remek mérkőzést. Mindkét oldalon akadtak hibák, sok emberelőny, de a harmadik negyedben 5–5 után már nem tudtunk gólt lőni, nyertek a vendégek 9–5-re.

A harmadik fordulóban következik a Ferencváros. A zöld-fehérek ezen a héten Csongrád-Csanád megyében jártak, és a Szegedet győzték le 16–7-re, míg korábban a bajnoki nyitányon otthon a III. kerületi TVE-t 20–6-ra.

Nem mi leszünk a találkozó esélyesei, de ez a meccs is jól szolgálhatja felkészülésünket a számunkra igazán fontos decemberi rangadókra, valamint az utánpótlás-játékosaink értékes tapasztalatokkal gazdagodhatnak a felnőtt közegben.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #ferencváros #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search