Női OB I.: vereség a bajnokaspiráns FTC-től…

 In HÍREK

A bombaerős kerettel kiálló Ferencváros magabiztos győzelmet aratott a fiatal játékosokkal medencébe ugró Valdor Szentes ellen a női vízilabda OB I. harmadik fordulójában.

Ferencváros–Valdor Szentes 25–5 (6–2, 4–0, 8–0, 7–3)
Női vízilabda OB I., 3. forduló. Budapest, FTC Uszoda. Vezette: Füzesi, Tordai.
Ferencváros: Neszmély – Máté 2, Gurisatti 6, Farkas T. 3, Leimeter 2, Petik 2, Millot 3. Csere: Gresó (kapus), Vosseberg 3, Pőcze 2, Simon-Illés 1, Kuna, Dömsödi 1, Nagy L. Vezetőedző: Gerendás György.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Mácsai K. 1, Dankina, Bicskei, Samsonova, Bonca, Tóth F. 1. Csere: Varga N. (kapus), Varga V. 1, Tyukász 1, Kátai-Benedek H. 1, Bíró, Boldizsár, Horváth Zs. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 6/5, ill. 9/1.
Ötméteresből: 3/3, ill. 1/0.

Nyilatkozat:
Matajsz Márk: – Gratulálok a Ferencvárosnak, hogy érvényesítette a papírformát. Bíztunk a kisebb különbségű vereségben, de természetesen óriási különbség van a két csapat között súlyban, fizikálisan és sebességben egyaránt. Más célokért küzdünk, nekünk ez egy nagyon jó tanulópénz, főleg a fiatal játékosainknak, akik értékes tapasztalatokat gyűjtöttek. Volt biztató jelek támadásban és védekezésben is, lőttünk öt gólt, kiharcoltunk kiállításokat. Egy nagyon jó csapattól kaptunk huszonöt gólt, amelynek sok sikert kívánunk a Bajnokok Ligájában.

Összefoglaló:
Ahogyan az várható volt, nem tudtuk megnehezíteni a Ferencváros dolgát idegenben. Az viszont óriási öröm, hogy több fiatal tehetségünk értékes játékidővel gazdagodott a zöld-fehérek ellen, ráadásul részsikereket is elértek, amelyeket majd a korosztályos bajnokságokban kamatoztathatnak hamarosan.
A következő bajnoki fordulóban november 19-én a Dunaújvárost fogadjuk. A BENU Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásán november 11-én az UVSE vendégei leszünk, majd egy nappal később jön a párharc visszavágója a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #valdor #szentes #ferencváros #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentesForrás

Start typing and press Enter to search