Férfi OB I.: pontatlanul játszottunk Egerben…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Gyengén teljesítettünk támadásban, így az Eger magabiztos előnyt építhetett fel. Az utolsó negyed gólzáport hozott, amit megnyertünk, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elég.

Eger 🆚 Metalcom Szentes 16–11 (4–1, 3–1, 4–2, 5–7)
Férfi vízilabda OB I., 3. forduló. Eger, Bitskey Aladár uszoda. Vezette: Kovács S., Kevi.
Eger: Grieszbacher – Rádli 3, Sári, Kovács G., Szalai 1, Baksa B. 5, Krijestorac 3. Csere: Bögös (kapus), Spitz, Gólya 2, Tymcyna, Murisic, Klár, Dóczi 2. Vezetőedző: Tóth Kálmán.
Metalcom Szentes: Kardos – Pethe 1, Tapasztó, Chilkó 1, Hegedűs 2, Hajdú 2, Vismeg B. Csere: Kovács B. (kapus), Molnár B., Bozó, Vasics 1, Fülöp, Gusarov 4. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 14/3.
Ötméteresből: 3/3, ill. 2/1.
Kipontozódott: Rádli, Sári, Gólya, ill. Fülöp.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Szilágyi Péter: – Nehéz mit mondani ilyenkor, gratulálok az Egernek és Tóth Kálmán edzőkollégámnak, barátomnak. Szépen dolgoznak, végig vezetve nyerték meg a mérkőzést. Ettől sokkal többet vártam magunktól, nagyon pontatlanok voltunk, főleg a mérkőzés első felében. Amikor felzárkózhattunk volna, sok labdát eladtunk, ami megpecsételte a sorsunkat. A végén már csak a közönség élvezhette, hogy sok gól születik, nekünk ez nem nagy öröm. Nehéz mérkőzések várnak ránk, dolgozunk tovább. Muszáj fejlődni és csapattá érnünk, a tavalyi keretből ma is csak ketten játszottak. Nem egyszerű ennek az útnak az elejét megélni.

Összefoglaló:
✍️ Majdnem négy percig nem esett gól a találkozón, ezt követően viszont el kezdte szórni azokat az Eger. 3–0 után Pethe István talált be tőlünk először, majd nyolc perc játékot követően 4–1 állt az eredményjelzőn.

A második negyedben is a hazaiak tudták érvényesíteni az akaratukat, mi rendszerint belehibáztunk a befejezésekbe, így 7–2-re vezettek tizenhat minutum után.

Továbbnőtt a harmadik negyedben is a különbség, szerény gólszámunkat viszont sikerült megduplázni. A legnagyobb különbséget 11–3-nál mutatta az eredményjelző, innen sikerült a gólesőt hozó utolsó nyolc percben feljebb zárkózni 16–11-re.

🗓️ Legközelebb november 5-én ugrik medencébe a Metalcom Szentes, 18 órától a BVSC lesz az ellenfelünk bajnokin.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #eger #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search