Leány utánpótláscsapataink a BVSC otthonában folytatták szereplésüket az elmúlt …

 In HÍREK
Leány utánpótláscsapataink a BVSC otthonában folytatták szereplésüket az elmúlt hétvégén.

Leány ifjúsági:
BVSC ? Prointerier Yordo Szentes 11–11 (2–3, 4–2, 2–3, 3–3,) – ötméteresekkel 3–2

?️? Matajsz Márk: – A hazai mérkőzéshez hasonlóan szoros találkozót játszottunk. Itthon sajnos kikaptunk, próbáltuk visszaszerezni a pontokat. Változatos meccsen döntetlennel végeztünk, majd egy kiélezett ötméteres párbajban sajnos eggyel többet hibáztunk, mint az ellenfél, így kikaptunk. Összességében óriásit küzdöttek a lányok, nüanszokon múlott a győzelem.

Leány serdülő:
BVSC ? Prointerier Yordo Szentes 6–11 (0–5, 4–2, 1–3, 1–1)

?️? Brávik Fruzsina: – Nagyon elégedett vagyok a vasárnapi teljesítménnyel. Rendkívüli jó első negyed után sem engedtünk ki. A kevés kapott gól és a sok jó egyéni teljesítmény külön öröm. Gratulálok a lányoknak!

Leány gyermek:
BVSC ? Prointerier Yordo Szentes 12–9 (1–3, 5–3, 2–3, 4–0)

?️? Oltyán Gyula: – Még a bajnokság nyitányán döntetlent játszottunk otthon a BVSC-vel. Kerestük akkor még önmagunkat, azóta játszottunk még mértékadó mérkőzéseket az UVSE-vel, illetve több sima sikerünk volt még. Most kikaptunk, de nem vagyok szomorú, mert jól és lendületesen kezdtük a találkozót. Ezt követően jött egy sajnálatos sérülés, de ez sem törte meg a fiatalokat, azután sem vízilabdáztak rosszul. Több variációt is kipróbáltunk, a hazai csak a végén tudtak több góllal ellépni tőlünk. A két BVSC-meccs között sokat fejlődtünk, aminek nagyon örülök.

ℹ️ Részletes jegyőkönyvekért látogass el a
? Facebook-oldalunkra. ?

? Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #prointerier #yordo #szentes #utánpótlás #vízilabda #magyarbajnokság #hajráSzentesForrás

Start typing and press Enter to search