Leány utánpótláscsapataink a BVSC otthonában folytatták szereplésüket az elmúlt …

 In HÍREK
Leány utánpótláscsapataink a BVSC otthonában folytatták szereplésüket az elmúlt hétvégén.

Leány ifjúsági:
BVSC 🆚 Prointerier Yordo Szentes 11–11 (2–3, 4–2, 2–3, 3–3,) – ötméteresekkel 3–2
Prointerier Yordo Szentes: Héri N. – Horváth L. 2, Horváth Zs. 2, Mácsai Kata 1, Kátai-Benedek H. 2, Tóth F. 3, Bonca 3. Csere: Varga N. (kapus), Dobos.
Gól – emberelőnyből: 4/1, ill. 8/3.
Ötméteresből: 5/3, ill. 8/6.
Kiállítva cserével: Lanc (BVSC).
Kipontozódott: Batizi, Tóth-Deme (mindkettő BVSC).
🗣️💬 Matajsz Márk: – A hazai mérkőzéshez hasonlóan szoros találkozót játszottunk. Itthon sajnos kikaptunk, próbáltuk visszaszerezni a pontokat. Változatos meccsen döntetlennel végeztünk, majd egy kiélezett ötméteres párbajban sajnos eggyel többet hibáztunk, mint az ellenfél, így kikaptunk. Összességében óriásit küzdöttek a lányok, nüanszokon múlott a győzelem.

Leány serdülő:
BVSC 🆚 Prointerier Yordo Szentes 6–11 (0–5, 4–2, 1–3, 1–1)
Prointerier Yordo Szentes: Varga N. – Kátai-Benedek H. 5, Horváth Zs., Horváth L. 3, Versegi, Nagy A. 1, Héri K. 1. Csere: Furák-Szabovik, Matajsz J. 1, Dömsödi, Arató, Dallos-Szilágyi, Udvardi. Vezetőedző: Brávik Fruzsina.
Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 3/1.
Ötméteresből: -, ill. 2/2.
🗣️💬 Brávik Fruzsina: – Nagyon elégedett vagyok a vasárnapi teljesítménnyel. Rendkívüli jó első negyed után sem engedtünk ki. A kevés kapott gól és a sok jó egyéni teljesítmény külön öröm. Gratulálok a lányoknak!

Leány gyermek:
BVSC 🆚 Prointerier Yordo Szentes 12–9 (1–3, 5–3, 2–3, 4–0)
Prointerier Yordo Szentes: Szalai – Udvardi, Mácsai Kincső, Dömsödi 1, Matajsz J. 3, Szűcs, Furák-Szabovik 1. Csere: Kovács R. 4, Györgyi C., Bálint E., Sóti, Nagy L. Vezetőedző: Oltyán Gyula.
Gól – emberelőnyből: 11/4, ill. 11/4.
Ötméteresből: 3/2, ill. 1/0.
Kipontozódott: Bukta, ill. Matajsz J., Szűcs.
🗣️💬 Oltyán Gyula: – Még a bajnokság nyitányán döntetlent játszottunk otthon a BVSC-vel. Kerestük akkor még önmagunkat, azóta játszottunk még mértékadó mérkőzéseket az UVSE-vel, illetve több sima sikerünk volt még. Most kikaptunk, de nem vagyok szomorú, mert jól és lendületesen kezdtük a találkozót. Ezt követően jött egy sajnálatos sérülés, de ez sem törte meg a fiatalokat, azután sem vízilabdáztak rosszul. Több variációt is kipróbáltunk, a hazai csak a végén tudtak több góllal ellépni tőlünk. A két BVSC-meccs között sokat fejlődtünk, aminek nagyon örülök.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #prointerier #yordo #szentes #utánpótlás #vízilabda #magyarbajnokság #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search