Férfi OB I.: fejlődünk, folytatjuk a felkészülést a KSI elleni bajnokira…

 In HÍREK

Ismét az utolsó negyedben nyílt ki az olló. Az év utolsó férfi bajnokiján a magyar kupa-bronzérmes, Euro Kupában szerepelő Vasast láttuk vendégül.

Metalcom Szentes–Vasas 8–16 (1–3, 3–4, 2–3, 2–6)
Férfi vízilabda OB I., 7. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Kovács S., Ercse.
Metalcom Szentes: Kardos – Mátyók 2, Bozó 1, Hegedűs, Fülöp 1, Gusarov 2, Hajdú 1. Csere: Kovács B. (kapus), Pethe, Molnár B., Tapasztó, Chilkó 1, Kürti-Szabó M., Vismeg B. Megbízott vezetőedző: Vörös Viktor.
Vasas: Mizsei – S. Rangyelovics 4, Konarik 4, Nagajev 3, Bátori, Bedő, Sedlmayer 3. Csere: Herczeg, Zerinváry 1, Mezei, Sélley Rauscher 1, Gábor L., Simon R. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.
Gól – emberelőnyből: 7/4, ill. 11/5.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
Kipontozódott: Pethe, ill. Bátori.

Nyilatkozat:
Vörös Viktor: – Voltak jó és rossz periódusaink egyaránt, úgy éreztem, hogy az OSC elleni mérkőzéshez képest langyosabbak voltunk. Ismét kár az utolsó negyedért, az újbudaiak ellen 0–8 volt, most 0–5, remélem januárban a KSI ellen ebben is tudunk előrelépni. Fejlődünk folyamatosan, a január közepi fontos meccsünkig még rengeteg időnk van, dolgozunk az edzéseken. Minden szentesi vízilabdához tartozó embernek boldog karácsonyt és újévet kívánok.

Összefoglaló:
Repülőrajtot vett a Vasas sztárjainak köszönhetően. A kétszeres olimpiai bajnok Szava Rangyelovics és az Európa-bajnoki ezüstérmes Konarik Ákos révén 3–0-val kezdtek a vendégek. Hajdú Attila révén szépítettünk, majd a második negyedben csapatkapitányunk, Fülöp Bence találatával már 2–3 állt a táblán. Gólra gól volt a válasz, így a nagyszünetre nem engedtük, hogy növelje a különbséget a magyar kupa bronzérmese.

Jól vízilabdáztunk, ennek köszönhetően pedig a harmadik negyedben is mindössze eggyel nőtt az angyalföldiek előnye, majd a záró nyolc percben visszajöttünk 8–11-re. Az utolsó öt percre viszont elfáradtunk, a vendégek egy öt–nullás sorozattal biztosították be győzelmüket Szentesen.

Férficsapatunk legközelebb az új esztendőben ugrik medencébe, a nyolcadik fordulóban január 14-én szombaton 11.30-tól közvetlen riválisunk a KSI vendégei leszünk a budapesti Komjádi uszodában.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vasas #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search